Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Попередження Майдану: Сьогоднішнє Віче може бути останньою мирною акцією

Попередження Майдану: Сьогоднішнє Віче може бути останньою мирною акцією

29-06-2014
Сьогодні, 29 червня, учасники п'ятого громадського Віче на Майдані підтримали звернення до президента України щодо припинення перемир'я

Активісти зі сцени зачитали вимоги, які вже передали в Адміністрацію президента.

Крім припинення перемир'я, учасники Майдану вимагають ввести в Україні військовий стан, забезпечити військових необхідною зброєю для знищення терористів, вимагають від країн ЄС і США введення третього етапу санкцій по відношенню до Росії.

Також активісти запропонували усунути від переговорного процесу Віктора Медведчука, Нестора Шуфрича і "інших зрадників".

Перед озвученням звернення до президента, активісти сотень Майдану попередили Петра Порошенка, що ця недільна акція може стати останньою мирною, оскільки він має прислухатися до справжнього носія влади - народу України.

"У президента великий шанс і аргумент перед ЄС показати, що він не в змозі продовжувати мирний план, який закінчується у понеділок. Якщо він не почує вимоги, ми будемо його вважати зрадником країни. Його чекає доля Януковича", - заявив один з виступаючих зі сцени Майдану.

У свою чергу, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заявив, що українські військові перебувають у жахливому становищі, тому що кошти, які спрямовані урядом на їхнє забезпечення, не потрапляють до адресата.

"Досі Мінфін виділяє гроші, які спрямовані на підтримку підприємств, які вже підпорядковані сепаратистам. У владних структурах багато зрадників", - наголосив він.

Семенченко також закликав не вважати Донбас проблемним регіоном і не відмовлятися від нього. "Донбас - за Україну, хоча там є обдурені люди", - сказав він.

"Ніяка Європа нам не допоможе. Ми маємо навести лад самотужки. Ми можемо зупинити вторгнення агресора", - відзначив командир "Донбасу".

На наступну неділю людей знову скликають на Віче, а у вівторок закликали прийти під Верховну Раду і вимагати від депутатів прийняття нового закону про вибори.

Нагадаємо, сьогодні бійці батальйону «Донбас» та інших батальйонів, а також учасники Майдану зібралися під будівлею Адміністрації Президента і озвучили свої вимоги Петру Порошенку. Зокрема, вони закликали припинити перемир`я на сході, ввести воєнний стан, забезпечити військових зброєю тощо.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини