Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ДО ЖИТОМИРА ПРИБУЛИ ПОСЛИ АВСТРІЇ, ШВЕЙЦАРІЇ ТА ЯПОНІЇ

ДО ЖИТОМИРА ПРИБУЛИ ПОСЛИ АВСТРІЇ, ШВЕЙЦАРІЇ ТА ЯПОНІЇ

06-02-2015
Сьогодні, 6 лютого голова облдержадміністрації Сергій Машковський зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі, Надзвичайним та Повноважним Послом Австрійської Республіки в Україні Вольфом Дітріхом Хаймом та Послом Швейцарії в Україні Крістіаном Шьоненбергером. Участь у зустрічі також взяв перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин, який репрезентував інвестиційний парк на території міста.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Поважні гості у рамках візиту до Житомира ознайомилися з декількома підприємствами, котрі працюють з іноземними інвестиціями. Це ДП «Євроголд Індестріз ЛТД», ТОВП «Ферпласт-Україна», ТОВ «Грайф Флексіблс Україна», ТОВ «Данко».

«Область може запропонувати різні можливості як іноземним, так і внутрішнім інвесторам. Готові допомагати та приймати на території Житомирщини наразі тих, хто готовий перевести бізнес зі сходу у зв’язку з конфліктом. Наша область має багато переваг. В першу чергу це зручне географічне розташування, зокрема близькість до столиці», - зазначив керівник області.

Крім того, Сергій Машковський відмітив, що Житомирщина має багато проектів і бачення у розвитку, є можливості розвиватися у будь-якому напрямку економіки.

Також голова облдержадміністрації наголошує: «Готові допомагати розвивати бізнес на території області, надавати повну підтримку для створення та процвітання підприємництва. А візит послів Австрії, Японії та Швейцарії до нашого регіону – це приклад готовності цих країн інвестувати в область. Ми готові створити найбільш комфортні умови у всій Україні для бізнесу на території Житомирщини».

Надзвичайний та Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Вольф Дітріх Хайм зазначив: «Наш спільний візит сьогодні спрямований на те, щоб побачити, що можна зробити для розвитку промисловості на території області. Нам важливо зрозуміти, що Житомир - це гарне місце для інвестицій. У нас вже є гарні приклади австрійських інвестицій на Житомирщині».

Крім того, Вольф Дітріх Хайм відмітив, що особливо зацікавлений в інвестуванні в область Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні.
Директор Житомирського регіонального центру по інвестиціям та розвитку Мирослав Кілар зазначив, що центр здійснює супровідінвесторів на етапі входження в область на безкоштовній основі, допомагає розпочати бізнес. Він також розповів, що у Житомирі під індустріальний парк заплановано використати земельну ділянку площею 22,2 га, але якщо буде багато бажаючих, то можливе розширення ще на 81 г.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини