Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Уряд ухвалив єдину систему у формуванні тарифів на послуги ЖКГ

Уряд ухвалив єдину систему у формуванні тарифів на послуги ЖКГ

18-08-2011
Кабінет міністрів затвердив п'ять порядків з єдиними підходами для всіх регіонів із формування тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це ідеться в урядовій постанові №869 від 1 червня 2011 року, опублікованій у газеті "Урядовий кур'єр" в четвер, 18 серпня.

Згідно із документом затверджені п'ять порядків, зокрема, формування тарифів на теплову електроенергію, її виробництво, транспортування і постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води.

Також документом затверджений порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення; порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, порядок розрахунку роздрібного тарифу на електричну енергію, а також порядок встановлення роздрібних цін на природний газ для населення.

Однак, ще 10 серпня прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства повідомляла, що відомство ще продовжує опрацьовувати варіанти стратегії єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

"Нині ще опрацьовуються варіанти стратегії єдиної тарифної політики, які найближчим часом будуть передані на розгляд керівництва країни", - повідомили в прес-службі.

Раніше Національна комісія регулювання ринку комунальних послуг пояснювала, що ідеться саме про єдиний порядок формування тарифів, а не про єдині тарифи по Україні.

Нагадаємо, 18 липня президент Віктор Янукович заявив, що вимагає забезпечити єдиний підхід до формування тарифів на житлово-комунальні послуги. Раніше Янукович створив Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг України (НКРРКП).

Комісія буде встановлювати тарифи на комунальні послуги відповідно до порядків формування таких тарифів і процедур їх встановлення. Також Нацкомісія буде здійснювати контроль над дотриманням суб'єктами господарювання умов та правил здійснення певних видів діяльності у сфері теплопостачання та централізованого водопостачання і водовідведення.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини