Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

У Житомирі, Україні та й...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

Новини
13 РЕЧЕЙ, ЩО РОБЛЯТЬ НАС НЕЩАСЛИВИМИ

13 РЕЧЕЙ, ЩО РОБЛЯТЬ НАС НЕЩАСЛИВИМИ

19-10-2018
Напевно кожен з нас чув про те, що перш, ніж прийде щось нове, має піти щось старе. І буває, що це “старе” отрyює нам життя, а ми, не розуміючи того, тримаємося за нього мeртвoю хваткою. І яке ж блаженне полегшення ми відчуваємо, якщо все ж наважимося його відпустити. Життя змінюється, ми змінюємося, світ навколо змінюється!

Ми підготували для вас матеріал про 13 речей, від яких слід позбутися. Перевірено – життя починає грати новими фарбами!

1. Забудьте про потреби завжди доводити свою правоту. Серед нас так багато тих, хто навіть під загрозою розриву прекрасних відносин, завдаючи бiль і створюючи стрeс, не може змиритися і прийняти іншу точку зору. Воно того не варте.

2. Відпустіть контроль. Будьте готові відмовитися від необхідності постійно контролювати все, що відбувається з вами – ситуації, події, люди і т.д. Будь то рідні і близькі, колеги або незнайомці на вулиці – просто дозволити їм бути такими, якими вони є.

3. Відпустіть почуття провини. Забудьте про потреби звинувачувати інших за те, чим ви володієте або не володієте, за те, що ви відчуваєте або не відчуваєте. Перестаньте розпорошувати свою енергію і візьміть повну відповідальність за своє життя.

4. Зупиніть негативну розмову з собою. Як багато людей наносять шкоду собі, тільки тому що дозволяють негативним думкам і емоціям управляти їх життям. Не довіряйте всьому, що говорить ваш логічний розсудливий розум. Ви краще і здатні на більше, ніж вважаєте насправді.

5. Забудьте про постійної потреби скаржитися на безліч речей – людей, ситуації, події, які роблять вас нещасними, сумними і пригніченими. Ніхто не може зробити вас нещасними, ніяка ситуація не може вас засмутити. Не ситуація викликає у вас ті чи інші почуття.

6. Відмовтеся від критики. Перестаньте критикувати людей, які відмінні від вас, і події, які не відповідають вашим очікуванням. Ми всі різні.

7. Забудьте про потреби справити враження на інших. Перестаньте перевтілюватися і бути тим, ким ви не є насправді. Зніміть маску, прийміть і полюбіть своє справжнє Я.

8. Перестаньте чинити опір змінам. Зміни – це нормально, вони необхідні нам, щоб рухатися з пункту А в пункт Б. Зміни допомагають змінювати і наше життя, і життя оточуючих на краще.

9. Не ставте ярлики. Перестаньте ставити ярлики на людей і події, про які ви не знаєте або просто не розумієте. І поступово відкривайте свою свідомість новому.

10. Відпустіть минуле. Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж теперішнє. Але вам необхідно прийняти той факт, що теперішнє – це все, що у вас є.

11. Забудьте про страхи. Страх – це всього лише ілюзія, його не існує – ви його створили. Все це в вашому розумі. Змініть своє внутрішнє ставлення – і зовнішнє встане на свої місця.

12. Перестаньте виправдовуватися. Викриєте виправдання і відправте їх на пенсію. Найчастіше ми обмежуємо себе через безліч виправдань.

13. Перестаньте проживати життя очікуваннями інших людей. Занадто багато людей живуть життям, яке їм не належить, тільки щоб жити. Вони живуть своє життя відповідно до того, що інші вважають за краще для них, вони роблять те, що від них очікують їх батьки, друзі, вчителі, уряд і суспільство. Вони ігнорують свій внутрішній голос, внутрішнє покликання. Вони настільки зайняті реалізацією очікувань інших людей, що вони втрачають контроль над своїм життям.

Вони забувають, що приносить їм щастя, чого вони хочуть насправді … і в кінцевому підсумку вони забувають про себе. У вас одне життя. Воно відбувається прямо тут і зараз. Живіть так, як хочете, слухайте свій внутрішній голос і не дозволяйте думкам інших людей відволікати вас від вашого шляху!

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини