Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
КОЛИ ЩОСЬ ЙДЕ НЕ ТАК: 8 РЕЧЕЙ, ПРО ЯКІ ВАРТО ПАМ’ЯТАТИ

КОЛИ ЩОСЬ ЙДЕ НЕ ТАК: 8 РЕЧЕЙ, ПРО ЯКІ ВАРТО ПАМ’ЯТАТИ

26-10-2018
1. Біль є частиною зростання. Іноді життя закриває двері, тому що пора рухатися. І це добре, тому що ми часто не починаємо рух, якщо обставини не змушують нас. Коли настають важкі часи, нагадуйте собі, що ніякий біль не прибуває без мети. Рухайтеся від того, що завдає вам болю, але ніколи не забувайте урок, який він викладає вам. Те, що ви боретеся, не означає, що ви зазнаєте невдачі. Кожен великий успіх вимагає, щоб була присутня гідна боротьба. Добре займає час. Залишайтеся терплячими і впевненими. Все налагодиться; швидше за все не через мить, але в кінцевому рахунку все буде… Пам’ятайте, що є два види бoлю: бiль, який pанить, і бiль, який змінює вас. Коли ви йдете по життю, замість того, щоб чинити опір їй, допоможіть їй розвивати вас.

2. Все в житті є тимчасовим. Завжди, коли йде дощ, ти знаєш, що він закінчиться. Кожен раз, коли вам заподіюють бiль, pана заживає. Після темряви завжди з’являється світло — вам нагадує про це щоранку, але тим не менш часто здається, що ніч триватиме завжди. Цього не буде. Ніщо не триває вічно. Таким чином, якщо все добре прямо зараз, насолоджуйтеся цим. Це не буде тривати вічно. Якщо все погано, не хвилюйтеся, тому що це теж не буде тривати вічно. Те, що життя не легке в даний момент, не означає, що ви не можете сміятися. Те, що щось турбує вас, не означає, що ви не можете посміхнутися. Кожен момент дає вам новий початок і нове закінчення. Кожну секунду ви отримуєте другий шанс. Просто використовуйте його.

3. Хвилювання і скарги нічого не змінять. Ті, хто скаржаться більше всіх, домагаються менше всіх. Завжди краще спробувати зробити щось більше і зазнати невдачі, ніж спробувати досягти успіху, нічого не роблячи. Ніщо не закінчено, якщо ви програли; все закінчено, якщо ви насправді тільки скаржитеся. Якщо ви вірите в щось, продовжуйте намагатися. І незалежно від того, що станеться в кінцевому рахунку, пам’ятайте, що справжнє щастя починає прибувати тільки тоді, коли ви припиняєте скаржитися на ваші проблеми і починаєте бути вдячними за всі ті проблеми, яких у вас немає.

4. Ваші шpами є символами вашої сили. Ніколи не соромтеся шpамів, залишених вам життям. Шpам означає, що бoлю більше немає, і pана затягнулася. Це означає, що ви перемогли бiль, витягли урок, стали сильнішими і просунулися. Шpам є татуюванням тріумфу. Не дозволяйте шpамам тримати вас в заручниках. Не дозволяйте їм змушувати вас жити в страху. Почніть розглядати їх як ознаку сили. Джалаладдін Румі одного разу сказав: “через pани в вас проникає світло”. Ніщо не може бути ближче до істини. З страждання з’явилися найсильніші душі; найвпливовіші люди в цьому великому світі позначені шpaмами. Подивіться на свої шpами як на гасло: “так! Я ЗРОБИВ ЦЕ! Я вижив, і у мене є шpами, щоб довести це! І тепер у мене є шанс стати ще сильнішим”.

5. Кожна маленька битва — це крок вперед. У житті терпіння не дорівнює очікуванню; воно є здатністю зберігати гарний настрій, наполегливо працюючи на ваші мрії. Тому, якщо ви збираєтеся пробувати, йдіть до кінця. Інакше в старті немає ніякого сенсу. Це може означати втрату стабільності та комфорту на деякий час, і, можливо, навіть вашого розуму. Можливо, вам доведеться не їсти те, що ви звикли, або не спати стільки, скільки ви звикли, протягом багатьох тижнів поспіль. Це може означати зміну вашої зони комфорту. Це може означати жертвування відносинами і всім, що вам знайоме. Це може означати появу насмішок. Це може означати самотність. Самотність, тим не менш, є подарунком, який робить багато речей можливими. Ви отримаєте простір, якого потребуєте. Все інше — тест на вашу витримку, на те, наскільки ви дійсно хочете досягти мети. І якщо ви цього хочете, ви зробите це, незважаючи на невдачі та розбіжності. І кожен крок ви будете почувати себе краще, ніж ви можете уявити. Ви зрозумієте, що боротьба — не перешкода на шляху, це — шлях.

6. Негативна реакція інших людей — це не ваша проблема. Будьте впевнені, коли погане оточує вас. Посміхайтеся, коли інші спробують перемогти вас. Це — легкий спосіб підтримати власний ентузіазм. Коли інші люди будуть говорити про вас погано, продовжуйте бути собою. Ніколи не дозволяйте будь-яким розмовам змінювати вас. Ви не можете приймати все занадто близько до серця, навіть якщо це здається особистим. Не думайте, що люди роблять щось заради вас. Вони роблять щось заради себе. Перш за все, ніколи не змінюйтеся для того, щоб справити враження на когось, хто говорить, що ви не досить гарні. Міняйтеся, якщо це робить вас кращим і веде вас до більш яскравого майбутнього. Люди будуть говорити незалежно від того, що ви робите або як добре ви робите це. Хвилюйтеся про себе, а не про думку інших. Якщо ви вірите в щось, не бійтеся боротися за це. Велика сила прибуває з подолання неможливого.

7. Те, що має статися, відбудеться. Ви отримуєте силу, коли відмовляєтеся від криків і скарг і починаєте посміхатися і цінувати ваше життя. Є благословення, приховане в кожній боротьбі, з якою ви стикаєтеся, але ви повинні бути готові відкрити серце і розум, щоб побачити його. Ви не можете змусити речі відбуватися. Ви можете тільки намагатися. У певний момент ви повинні відпустити ситуацію і дозволити тому, що призначене, трапитися. Любіть ваше життя, довіряйте інтуїції, ризикуйте, втрачайте і знаходьте щастя, вивчайте через досвід. Це — довга поїздка. Ви повинні припинити хвилюватися, задаватися питаннями і сумніватися в будь-який момент. Смійтеся, насолоджуйтеся кожним моментом свого життя. Ви можете не знати точно, куди ви мали намір піти, але ви в кінцевому рахунку прибудете туди, де ви повинні бути.

8. Просто продовжуйте рух. Не бійтеся розсердитися. Не бійтеся полюбити знову. Не дозволяйте тріщинам у своєму серці перетворюватися в рубці. Зрозумійте, що сила збільшується щодня. Зрозумійте, що хоробрість прекрасна. Знайдіть у вашому серці те, що змушує інших посміхатися. Пам’ятайте, що ви не потребуєте багатьох людей у своєму житті, тому не прагнете мати більше “друзів”. Будьте сильні, коли буде важко. Пам’ятайте, що всесвіт завжди робить те, що є правильним. Визнайте, коли ви будете неправі і отримуйте уроки з цього. Завжди озирайтеся назад, дивіться, чого ви домоглися, і пишаєтеся собою. Не змінюйтеся ні для кого, якщо ви не хочете. Робіть більше. Живіть простіше. І ніколи не припиняйте рух.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини