Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
НЕСТЕРПНІ ЗНАКИ ЗОДІАКУ, ВІД ЯКИХ ПРОСТО ТРЯСЕ

НЕСТЕРПНІ ЗНАКИ ЗОДІАКУ, ВІД ЯКИХ ПРОСТО ТРЯСЕ

15-11-2018
Ми вибрали чотири знака Зодіаку, представники яких частіше за інших дратують оточуючих людей своєю присутністю. І нехай гороскоп написаний з гумором і не є істинною, частка правди в ньому, безумовно, є.

Для щасливого і гармонійного життя ми оточуємо себе людьми, які дарують нам приємні емоції, розуміють і приймають нас такими, як є, з якими приємно проводити час, цікаво спілкуватися і навіть сперечатися. Однак в житті нам раз у раз доводиться взаємодіяти і з найприємнішими людьми. Деякі з них просто нестерпні! Вони можуть нити, язувати, допікати моралями і непотрібними порадами, вказувати, що і як робити, доводячи нас до скaзу!

Діва

Діва – перший кандидат в списоку людей, ужитися з якими неймовірно важко. Володіючи математичним складом розуму і схильністю до аналізу, ці особистості контролюють кожен свій крок і розписують своє життя буквально до дрібниць. І якби ж то все обмежувалося таким ставленням до себе, але ж Діви точно також відносяться і до оточуючих!

У особистостей даного знака свій власний світ зі своїми суворими правилами. У цьому світі кришталева чистота і ідеальний порядок, там всі одягаються скромно і зі смаком, люди працюють без вихідних і ніхто ніколи не перчить Діві! Це не жарти, представники знаку Діва дійсно впевнені, що в житті все йде саме так, а тому починають командувати і давати поради, навіть перебуваючи в гостях.

А вже у власному будинку Діва не потерпить непослуху! Ця людина буде контролювати кожну вашу дію і дістане своїми причіпками. Причому даний стан – цілком звичайний для представника даного знака. А якщо вже Діва знайде жepтву, стережіться! Вона не заспокоїться, поки не винищить її.

Діви володіють неймовірною зарозумілістю, і дуже крuтичні у своїх судженнях. Не розбираючись в суті того, що відбувається, вони відразу починають критикувати, обрушуючи потік негативу на голову чергової жeртвu. При цьому сперечатися з Дівою і щось доводити цій людині марно. Вона ніколи не прислухається до порад оточуючих.

Нарешті, пов’язавши своє життя з Дівою або працюючи з цією людиною пліч-о-пліч, ви сповна відчуєте, наскільки занудотними бувають люди.

Телець

Знаєте, хто самий меркантильний тип серед знаків Зодіаку? Звичайно ж, Телець! Це надзвичайно дріб’язкова людина, яка «вдавиться» за копійку. Він буде носити одні й ті ж речі кілька років, тільки тому, що шкодує грошей на обновки. А якщо у Тельця з’явиться сім’я і діти, така ж доля чекає і домочадців.

Про скупості Тельця ходять легенди. Ця людина продасть вам використаний товар за ціною нового, а на дні народженні буде їсти і пити за двох, щоб компенсувати подарунок. Якщо ви бажаєте розкрити дріб’язкову душу Тельця, просто займіть у нього грошей. І не дивуйтеся, якщо він позичить їх вам під відсотки, а за кожен прострочений день призначить пеню. Заради власного збагачення Телець танком пройдеться по конкуренту та піде далі, не обернувшись. Він упевнений – хто сильніший, той і правий.

Телець – справжній тиpан в сім’ї. Він вважає себе найрозумнішим і ставить з себе альтруїста. Однак на ділі все інакше. У житті Телець робить багато помилок, так як є занадто приземленим і рідко буває різнобічно розвиненим. До того ж ця людина, часто сумнівається в собі і боїться брати на себе відповідальність. Вони будуть дутися і мовчати, поки ви не прийдете і не вибачитеся перед ними.

Стрілець

Стрільців прийнято вважати добряками, справедливими і безстрашними особистостями, які гідні стати рятівниками цього світу. Насправді цей образ багато в чому надуманий, причому самими ж Стрільцями.

Те, що зі Стрільцями легко і просто спілкуватися – загальновизнаний факт. Але цим вся користь і обмежується. Відчайдушність і безглуздий оптимізм цієї людини частіше заважає вирішенню питань, ніж допомагає. Стрілець може насміхатися, грубити, жартувати, створюючи конфлікт, а потім відходить в сторону, залишаючи інших розсьорбувати свої проблеми.

Стрільці обожнюють посиденьки в галасливих компаніях з танцями і aлкoгoлем, причому люблять погуляти за чужий рахунок. Нерідко саме через суспільствo Скорпіонa, розвалюється навіть найміцніша компанія. Більш того, часті загули призводять цю людину до сімейних проблем. Легкий флірт може перетворитися в зраду, за яку Стрілець навіть не відчуватиме провини, знайшовши собі тисячу виправдань.

До того ж, з близькими людьми Стрілець егоїстичний. Він завжди забирає собі все найкраще, так як вважає себе головним в сім’ї, а допомагати домашнім по дому не стане ніколи. При цьому навколишні знають представника даного знака тільки з хорошого боку, що зайвий раз доводить його лицемірність.

Близнюки

Представники знаку Близнюки – деспотичні особистості, від яких cтрaждaють всі, хто взаємодіє з ними, але перш за все, найближчі. Самі Близнюки – вільні і незалежні, і відразу ставлять на місце того, хто зазіхає на їх свободу. А ось близьким цієї людини живеться набагато гірше. Діти Близка «ходять по струнці» і регулярно отримують наганяй від такого батька за погані оцінки. А кохана людина Близнюка завжди «під ковпаком». Близнюк контролює кожен крок партнера, може ритися в телефоні, стежити, влаштовувати допит із приcтрaстю, а все через ревнощі.

Якщо ви думаєте, що такими деспотичними Близнюки постають тільки в сім’ї, ви помиляєтеся. У колективі ці особистості завжди домагаються місця, до якого прагнуть, причому, не завдяки своїм талантам і наполегливості, а за допомогою інтриг, хитрості і обману. Плести інтриги для Близнюка – звичайна справа, якою він володіє досконало. До того ж ця людина любить пліткувати і обговорювати знайомих під час їх відсутності.

Ексцентричність Близнюка – ще одна неприємна риса цієї людини. Представник даного знака може влаштовувати істерики і кричати на людину без приводу, просто зриваючи на ньому свою злість. А ще Близнюк не дотримується субординації, ігнорує етикет і відпускати образливі жарти, за які його просто ненавидять.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини