Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
5 СИТУАЦІЙ, КОЛИ КАТЕГОРИЧНО НЕ МОЖНА МОВЧАТИ

5 СИТУАЦІЙ, КОЛИ КАТЕГОРИЧНО НЕ МОЖНА МОВЧАТИ

17-12-2018
Навіть якщо Ви людина неконфліктна і вам найбільше не подобається з’ясовувати стосунки, бувають такі ситуації, в яких мовчання – на шкоду!

Вам так би хотілося ніколи не сваритися, не завдавати людям зайвих проблем і просто жити: ретельно працювати, любити свою сім’ю і радіти друзям. Саме тому ви намагаєтеся ніколи не з’ясовувати стосунків і не пред’являти претензій кому б то не було. Ви напевно дуже комфортна і зручна людина. Тільки чи приносить це користь особисто вам? Сумніваємося …

Ми перерахуємо ситуації, в яких ви просто не маєте права не відстояти свої права!

1. Коли вам болить

І не якась там душевна, а саме фізична! Ви зараз заперечите, що, мовляв, завжди робите зауваження, якщо в автобусі вам хтось наступить на ногу? Так можливо. Але коли ви перебуваєте в ліжку з власним чоловіком і він під час ceксу заподіює вам бiль, ви говорите йому про це? Або мовчки терпите, не наважуючись перервати процeс?

Знайте, що чоловік – не ясновидець, він дійсно може не підозрювати, що вам бoляче. Скажіть йому про це. Якщо він вас любить, напевно перестане вести себе брyтaльно. А якщо ні … Що ж, із зцим егоїстом вам навряд чи по дорозі.

2. Коли вами маніпулюють

Ви прекрасно бачите, що подруга вам лестить з однією метою – щоб ви зробили те, що їй треба. Піддаючись на цю маніпуляцію, ви не тільки з’являєтеся в очах подруги податливою дуpчкою, але і формуєте в собі комплекс жepтви. Мовляв, вами всі користуються, як хочуть, а ви мовчки cтрaждaєте.

Скажіть маніпулятору прямо все, що ви думаєте про нього і його методи – і вам стане значно легше жити.

3. Коли ігнорують ваші потреби

Знаючи прекрасно, що ви втомилися за робочий день, домашні як ні в чому не бувало вимагають від вас різноманітного і ідеального порядку в домі? Якщо ви слухняно біжите до плити і засинаєте під час чищення ванни, не сподівайтеся, що вашу самовідданість хтось оцінить. Просто тому, що оточуючі ставляться до вас як до людини, яка має масу обов’язків і ніяких прав – словом, як до рабині. Вас влаштовує таке відношення?

4. Коли вас обманюють

Ви можете зробити вигляд, що не помітили запах тютюну від сина-підлітка і підчищених сторінку в його щоденнику. Однак за обманом, особливо якщо вас обманює близька вам людина, завжди криється якась проблема. Ось про неї і варто подумати – і поговорити.

Можливо, ваш син боїться, що дізнавшись про його оцінки, ви перестанете його любити?

Обман буває свідченням проблем у відносинах, замовчувати які ні в якому разі не можна.

5. Коли вас змушують робити те, що вам противно

У кожної людини є свої принципи, порушуючи які, він втрачає самоповагу. Це набагато серйозніше, ніж вам здається! Йдучи на поводі у шефа і старанно виживаючи з колективу колегу, ви, може і збережете відносини з начальством, але чи не буде вам соромно перед самою собою?

Можливо, примушуючи вас робити щось, що для вас є неприйнятним, співрозмовник обіцяє вам якісь блага, і зараз вам здається, що така угода обіцяє вигоди. Такі великі, що вартують втрату самоповаги?

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини