Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
ПСИХОСОМАТИКА: СКАЖІТЬ, ЩО У ВАС БOЛИТЬ І Я СКАЖУ, ЩО ВАМ ПОТРІБНО МІНЯТИ В ЖИТТІ

ПСИХОСОМАТИКА: СКАЖІТЬ, ЩО У ВАС БOЛИТЬ І Я СКАЖУ, ЩО ВАМ ПОТРІБНО МІНЯТИ В ЖИТТІ

27-12-2018
Отже, що ж можуть розповісти ваші хворі місця?

Голова
Якщо голова часто або постійно бoлить – це “бoлять” думки, велика кількість інформації або роздумів з якогось приводу. Головні бoлі часто бувають у високоінтелектуальних людей, які пригнічують емоції. Ця проблема говорить про низьку самооцінку і страх, внутрішніх доріканнях самому собі і про те, що людина ховає все в собі.

Волосся
Проблеми з волоссям (раннє посивіння, втрата волосся, їх млявість) – індикатор стресу, безпорадності і відчаю. Волосся, особливо у жінок, – символ життєвої енергії. Проблеми можуть виникати, якщо людина живе в постійній напрузі і страху. А всього лише і потрібно – бути собою, вірити в себе і в допомогу Всесвіту. Іноді хвoроби волосся можуть виникати як відповідь на велике его, гординю і несвідому образу на Бога.

Шия
Шия з’єднує розум (голову) з почуттями (тіло). Проблеми з шиєю говорять про те, що перше і друге у вас в конфлікті. На метафізичному рівні це треба розуміти як міст між духовним і матеріальним.

Хвoроби шиї говорять про відсутність гнучкості: людина боїться повернутися, щоб почути правду за спиною, ігнорує ситуацію замість того, щоб в ній розібратися. Можна ще при хвoрій шиї спробувати кивнути ствердно чи помотати головою в знак незгоди. Це покаже, з чим у вас труднощі: з “Так” або “Ні”.

Очі
Короткозорість – відсутність далекоглядності, страх майбутнього і небажання дивитися далі свого носа. Далекозорість – нездатність жити справжнім, сьогоднішнім днем. Людина з далекозорістю занадто довго думає, перш ніж зробити те, що необхідно зробити, не може подивитися на ситуацію в цілому.

Дaльтонізм – око не сприймає кольору, бачить все сірим. Говорить про те, що людина не може сприймати радість в житті. Важливо дізнатися значення того кольору, який свідомість витісняє. Глаукома – більмо. Людина страждає в сьогоденні з приводу минулого, не може його прийняти та відпустити.

Зуби
Зуби бoлять у людей нерішучих і не здатних приймати рішення. Все вирішують за вас, а ви самі боїтеся, не вмієте аналізувати життєві ситуації. Проблеми з жувальними зубами говорять про те, ви не можете прийняти обставини, при цьому верхні бокові зуби відповідають за прийняття рішень, а нижні – за прийняття відповідальності за свої рішення. Зліва – приватне, праворуч – соціальне. Ще є думка, що проблеми з лівою стороною тіла фіксують проблеми в спілкуванні з матір’ю, з правого ж – з батьком.

Рот
Хвoроби ротової порожнини, наприклад, стoматит, пов’язані з роз’їдаючою душу образою. Прикушення мови – покарання себе за балакучість, щік – занепокоєння, приховування своїх таємниць і секретів. Рот пов’язаний з прийняттям нових ідей. Будь-які проблеми в ньому говорять про настрої саме в цій сфері.

Губи
Губи – відображення нашої чуттєвої природи. Залежно від внутрішніх проблем на них можуть відображатися такі недуги:

Тріщини – людина розривається від протилежних почуттів.
Кусання губ – самопокарання за проявлену чуттєвість.
Гeрпес – те ж саме, що і кусання губ, але в більш серйозній формі.

Спина
Спина символізує опору життя. Проблеми зі спиною говорять про відсутність моральної підтримки. Людина вважає, що її не люблять, або ж вона змушена ховати свою власну любов. Якщо людина втрачає рухливість, значить, вона не може проявляти любов до інших через діяльність. Якщо зліва – то до близьких, якщо справа – то до світу.

Поперек
Поперек – це конфлікт. Почуття провини. Увага прикута до того, що залишилось в минулому. Низ спини пов’язаний з матеріальними благами, грішми, партнером, будинком, дітьми, роботою, дипломами тощо. Бiль в цій області говорить про те, що людина хоче володіти чимось, щоб відчути себе впевненішою, але не наважується зізнатися в цьому ні собі, ні іншим. В результаті вона змушений робити все сама, все звалювати на свою спину.

Суглоби
Бурсит – тема пригніченого гніву. Людина прагне до досконалості в усьому, навіть у дрібницях. Вона не дозволяє собі проявляти гнів, і цей гнів накопичується в суглобі. Артрит – думка, що тебе не люблять. Ті, хто страждає на артрит, як правило, дуже правильні люди.

Для них верховна влада належить слову “треба”. Вони роблять все через силу, буквально ламаючи себе. В них живе дуже сильний “внутрішній критик”. Вивихи. Часті вивихи кінцівок говорять про те, що людина занадто дозволяє маніпулювати собою. Проблеми з колінами – упертість, гординя, пригнічений страх і небажання поступатися.

Зайва вага
Якщо у людини тримається зайва вага, то їй слід переглянути свій внутрішній світ. Найчастіше тіло тримає зайве, щоб захиститися від зовнішніх впливів. Людина занадто беззахисний перед соціумом, перед життям в цілому. Іноді говорить про пригніченість в прагненні досягти бажаного. Люди із зайвою вагою в дитинстві або підлітковому віці часто переживають багато принижень, глузувань і образ в свою адресу.

Гомілки
Проблеми з гомілками говорять про конфлікти життєвих принципів. Можливо, у вас відбувся крах ідеалів, а, можливо, ви хочете чогось, що суперечить вашим моральним засадам. Біль в гомілці заважає рухатися вперед, кроком або бігом, тому вона пов’язана з нашим ставленням до майбутнього і нашою здатністю рухатися вперед в житті.

Шлунок
Лікарі підтверджують, що гастрит часто виникає на грунті переживань і нервових перенапружень. Проблеми зі шлунком говорять про те, що ви перебуваєте в підвішеному стані, в житті вам не вистачає визначеності, і місцями у вас з’являється почуття безвиході і приреченості. Вирaзка шлунка говорить про почуття нікчемності, страху і незахищеності. З’являється також через роздратування, яке назовні ніяк не випускається. Якби ці люди висловлювалися, то вирaзки б не було.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини