Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
6 МІСЦЬ В БУДИНКУ, КУДИ НЕ МОЖНА ВІШАТИ ДЗЕРКАЛА

6 МІСЦЬ В БУДИНКУ, КУДИ НЕ МОЖНА ВІШАТИ ДЗЕРКАЛА

05-01-2019
Дзеркала вже давно і міцно увійшли в наше повсякденне життя. Навряд чи можна уявити будинок або квартиру без єдиного дзеркала. Їх вішають на стіни, шафи і шафки і ставлять на підлогу.

Дзеркала надають інтер’єру легкість або загадковість, в залежності від загальної обстановки. А скільки прикмет і повір’їв пов’язано з ними!

На думку езотериків, дзеркала є сполучною ланкою між нашим світом і світом більш тонким. Через дзеркала проходить велика кількість енергії, і від місця їх розташування безпосередньо залежить чи прийде в будинок енергія позитивна або ж нагрянуть руйнівні сили.

Розглянемо, які ж місця вважаються поганими для установки дзеркала.

1. Навпроти вхідних дверей і навпроти вікон. Вважається, що розміщене в цих місцях дзеркало, не пускає всередину енергію щастя і достатку. Хоча деякі люди стверджують зворотне і наполягають на тому, що якщо розташувати дзеркало рівно навпроти вхідних дверей – воно не впустить негатив.

2. В спальній кімнаті. Уві сні людина дуже вразлива і чутлива, тому енергія що приходить крізь дзеркало може принести за собою безліч неприємностей, починаючи з безсоння і закінчуючи конфліктами в сім’ї.

3. Навпроти негативних місць. Якщо напроти дзеркала тривалий час буде безлад або недороблений ремонт, то енергетику руйнації і хаосу дзеркало буде примножувати і повертати в житло.

4. Навпроти робочого місця. Дзеркала, що відображають ваше робоче місце, будуть залучати до вас в кілька разів більше роботи, а ось збільшення доходів при цьому не передбачається.

5. Одне навпроти одного. Дзеркала які «дивляться» один на одного, утворюють так званий «енергетичний коридор», через який в сім’ю може проникнути розлад і погіршення здоров’я.

6. Навпроти плити на кухні. Дзеркало, яке «підглядає» як ви готуєте, може почати забирати вашу енергію. Якщо вам хочеться мати дзеркало на кухні – повісьте його навпроти обіднього столу і збирайтеся за ним всією сім’єю – це приверне успіх і щастя.


Не рекомендується вішати дзеркала, розділені на частини, навіть якщо так задумано, – такий предмет здатний порушити біополе людини!

За дзеркалами потрібно добре доглядати – протирати їх від пилу і мити, тоді вони будуть притягувати до Вашої оселі тільки хороше.

А якщо дзеркало розбилося – не потрібно лякатися і замикатися в кімнаті на 7 років – акуратно промийте осколки (які зможете) під проточною водою, складіть в темний пакет і викиньте. При цьому намагайтеся в осколки не дивитися. Після такої процедури вдихніть спокійно і не чекайте неприємностей.

Незважаючи на всі прикмети, не бійтеся дзеркал в інтер’єрі, – хто знає, може в них просто відображаються наші думки, і якщо вони позитивні, то життя з кожним днем ​​буде лише прекрасніше!

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини