Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
КІШКА – ЦЕ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ДАТЧИК, ЯКИЙ ВИЗНАЧАЄ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ В РОДИНІ. ВСЕ ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО НАДЗДІБНОСТІ КОТІВ

КІШКА – ЦЕ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ДАТЧИК, ЯКИЙ ВИЗНАЧАЄ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ В РОДИНІ. ВСЕ ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО НАДЗДІБНОСТІ КОТІВ

14-01-2019
Тварина також є символом миру та захищає будинок від нечистої сили.

У життєрадісних і успішних людей кішка викликає виключно позитивні емоції. Цікаво, що ми посміхаємося, навіть коли пухнасте створіння треться об нові штани з французького трикотажу або рве дорогі колготки. Але є й такі люди, яким коти і кішки зовсім не товариші. Думаєте, що в цьому немає нічого дивного і в кожного свої смакові уподобання? Насправді все набагато складніше.

Кішки мають надзвичайні здібності

Якщо ви думаєте, що кішка – це лише жива мишоловка, то сильно помиляєтеся. Ця магічна тварина володіє унікальною біоенергетичною системою. Кішка може входити в резонанс з біополем людини, здійснюючи корекцію, підживлення, а іноді і відновлення. Напевно, ви не раз чули про їх здібності «лікувати» головні болі або знімати стрeс.

Розповіді власників домашніх кішок про те, як після спілкування зі своєю улюбленицею, у них зникали головні болі, приходив в норму кров’яний тиск, зовсім не байки. Будь-який збій в нашому організмі незмінно виявляється у вигляді спотворення енергетичної аури, кішка відчуває це і поспішає на допомогу.

Кішка – це високотехнологічний датчик, за допомогою якого можна визначати рівень добробуту. Якщо все в нормі, пухнастий індикатор спокійний, а якщо показники падають – починає нервуват. Також тварина – чудовий конфліктолог. Власники мурок не раз помічали, як «сімейний психотерапевт» заспокоює скривджену у скандалі людини або відновлює душевну рівновагу покараної дитини.

Кішка діагностує карму

Як правило, якщо людина ненавидить всіх кішок без винятку, значить, в її житті все не так просто. Потрібно постаратися наситити її позитивними емоціями, знайти сенс і поставити цілі. Можливо, після цього, в будинку у такої людини з’явиться симпатичний пухнастий улюбленець з розумними зеленими очима.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини