Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Друзі вбитої у Житомирі дівчини розповіли про підозрюваного. ВІДЕО

Друзі вбитої у Житомирі дівчини розповіли про підозрюваного. ВІДЕО

19-02-2019
На Житомирщині розшукують 26-річного хлопця, якого підозрюють у подвійному жорстокому вбивстві. Слідчі впевнені: саме він занапастив колишню подругу та її матір, йдеться у сюжеті ТСН.

Останні кадри, зняті за життя 21-річної Анжеліки, - у кафе, на прощальній вечірці з подругами. Робить селфі, викладає в соцмережу. Мала відлітати за кордон.

Та наступного дня дівчину знаходять при смерті у власному будинку. Поруч із нею лежить нежива матір. На тілах обох - сліди жорстоких побоїв. За півгодини до цього о восьмій ранку, крики жінок почули сусіди. Перелякані, вибігли на вулицю - навколо хати бігала 41-річна мати, а за нею молодик.

Люди одразу викликали поліцію. Коли приїхали копи, Анжеліка була ще жива, але "швидкої" не дочекалася - померла, не сказавши ні слова. Хто вбивця - слідчі запідозрили одразу. У молодику, який бігав подвір'ям за матір'ю дівчини, сусіди впізнали колишнього хлопця Анжеліки 26-річного Василя.

Як установила експертиза, смертельних ударів дівчині та її матері вбивця завдав молотком. За версією слідчих - усе через кохання. Начебто розлютився, що Анжеліка без нього зібралася за кордон на заробітки.

Друзі вбитої дівчини кажуть: із цим хлопцем Анжеліка зустрічалася близько року. Три місяці тому вони посварилися. Дівчина від нього пішла, а той почав її переслідувати. Поводився агресивно.

"Він її ревнував, через що це все сталося. Через те, що вона собі набила татуювання, після цього він її побив. Він її переслідував, вона писала на нього заяви. Вона взагалі його боялася", - розповідає подруга вбитої.

"Був випадок, коли він ломився в двері, вибивав у двері. Після цього я їй сказав написати заяву. Вона разом з мамою ходила", - пригадує товариш Анжеліки.

Затримати підозрюваного слідчим не вдалось. Одразу після вбивства він зник. У будинку, де мешкає парубок, ТСН застала його рідного брата. Той стверджує - де Василь, гадки не має. І запевняє, що він не вбивця.

"Сто відсотків не він, бо могли вбити і його, і щоб приховати тіло, щоб він був в розшуку. Ви можете в провулку у будь-кого запитати - він найспокійніша людина", - каже родич підозрюваного.

26-річного хлопця- оголосили в розшук. Орієнтування розіслали навіть по інших областях. Але за дві з половиною доби пошуків вийти на його слід поки що не вдалось. На зріст підозрюваний близько 180 см, худорлявої будови тіла, волосся русяве. На підборідді має родиму пляму. Усіх, кому відомо бодай щось про його місцеперебування, в поліції просять повідомляти одразу.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини