Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 27 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

27-02-2019
Сьогодні зірки гороскопу надають прекрасні можливості для самовираження, натхнення, генерації нових ідей і будь-яких видів креативу, так що творчі люди будуть відчувати себе в своїй стихії.

Інтуїція обіцяє піднести приємні сюрпризи – радьтеся з нею якомога частіше.

А ось емоції, м’яко кажучи, не відрізнятимуться спокоєм і стабільністю. Можливі затяжні з’ясування відносин в спробі докопатися до самої суті.

ОВЕН

Сьогодні Овну доведеться проявити чимало активності, щоб досягти позитивних результатів. Якщо вам доводиться мати справу не з союзниками, а з противниками, спробуйте прийти до мирної угоди з ними хоча б на час. Не варто діяти поспіхом або під впливом сильних переживань.

ТЕЛЕЦЬ

Протягом усього дня ви будете схильні до нападів гніву і дратівливості. Але підвищена агресивність з вашого боку може перешкодити здійсненню планів. Через свою нестриманість ви здатні відштовхнути людей. Якщо все ж не зможете контролювати емоції, то краще за все вам деякий час провести на самоті. До того ж і зірки радять вам побути на самоті.

БЛИЗНЮКИ

На сьогодні постарайтеся скласти собі графік справ і дотримуватися його. В іншому випадку існує велика ймовірність того, що ви самі створите плутанину, тому що станете хапатися за все відразу. Постарайтеся не нервувати через дрібниці. Більше часу проводьте в компанії приємних вам людей і бажано на свіжому повітрі.

РАК

День сприятливий для будь-яких починань. Навіть якщо виникнуть проблеми, ви негайно отримаєте допомогу, причому вона прийде звідти, звідки ви її не чекали. Спірні питання намагайтеся вирішувати без крику і конфліктів. Настав вдалий час для нових знайомств, які виявляться дуже доречними.

ЛЕВ

Сьогодні сприятливий день для здійснення нових планів та ідей. Працездатності та вміння знаходити золоту середину у вас зараз більш ніж достатньо. У відносинах з дорогою серцю людиною ніяких негативних змін не передбачається. Будьте уважні до стану свого здоров’я.

ДІВА

Постарайтеся доставляти собі якомога більше приємних емоцій. Намагайтеся не відмовляти собі в покупках, якщо вони не дуже боляче б’ють по кишені. Любителям поспілкуватися не варто себе обмежувати. А якщо хочете просто розслабитися і відпочити, то не змушуйте себе робити щось через силу.

ТЕРЕЗИ

Важливі справи на деякий час краще відкласти. Зараз ви можете опинитися в багатьох питаннях некомпетентними або просто помилятися. Не варто думати, що ви завжди праві – вас оточують не такі вже дурні люди. Ваша зарозумілість може когось образити. Зате у відносинах з близькою вам людиною буде панувати взаєморозуміння.

СКОРПІОН

Варто очікувати приємних зустрічей, нових знайомств і пропозицій. Головне, не сидіти склавши руки, активно діяти. На професійній ниві можуть з’явитися цікаві перспективи. Уникайте з’ясування відносин і не займайтеся справами, пов’язаними з фінансовим ризиком.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні день схожий на іспит, і в залежності від того, як ви його складете, будуть розвиватися подальші події. Уникайте кардинальних змін в будь-яких областях своєї діяльності. Утримайтеся від того, щоб давати або брати в борг, інакше незабаром можуть виникнути фінансові труднощі.

КОЗЕРІГ

На шляху може виникнути цілий ряд перешкод, подолати які виявиться досить важко. На даному етапі утримайтеся від будь-яких проявів агресивності і агресії. Як тільки ви будете виходити з себе, відразу ж відчуєте навколо атмосферу нерозуміння і протистояння. Навіщо вам це потрібно?

ВОДОЛІЙ

Не допускайте суперечок, конфліктів і з’ясування стосунків із колегами, рідними і просто з оточуючими людьми. Якщо ви зараз зможете втримати себе в руках, то скоро ваші справи підуть вгору, а якщо зірветеся, то конфлікт може прийняти затяжний характер.

РИБИ

Постарайтеся відгородитися від думок і людей, які можуть принести хвилювання і дискомфорт. Більше часу приділяйте собі і справам, які вам до душі. Може, складні питання зараз варто відкласти. Не приймайте поспішних рішень. Займіться складанням планів на майбутнє, але приводити їх в життя поки рано.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини