Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 7 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 7 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

07-03-2019
Заняття домашнім господарством загрожує перерости в генеральне прибирання, на робочому місці обіцяє панувати незвично зібрана атмосфера, і навіть розмови про кохання сьогодні будуть носити практичний характер.

Скористайтеся цим, щоб розкласти все по поличках в тій сфері свого життя, яка потребує цього найбільше. Головне – намагайтеся не рубати з плеча, інакше вже незабаром можете про це пошкодувати.

ОВЕН

Сьогодні протягом дня ситуація обіцяє поставити Овна перед вибором. Вибір може стосуватися і робочих завдань, і взаємин з оточуючими, і особистого життя, і інших областей. Головне, що Овну не вдасться зайняти нейтральну позицію: йому доведеться прийняти рішення на користь одного з варіантів і діяти, виходячи з цього. Втім, в будь-якому вигляді будуть присутні як свої мінуси, так і плюси. Так що Овну необхідно заздалегідь прорахувати, де плюсів для нього виявиться більше.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Телець буде акуратний як ніколи! Безлад здатний його дратувати, змушуючи Тельця боротися з хаосом в будь-яких його проявах. Найпростішим в понеділок для нього буде розібрати завали на робочому столі, складніше – навести лад у думках і планах. Тільки розклавши все по поличках, Телець буде готовий, нарешті, приступити до решти справ. Якщо, звичайно, до кінця дня залишиться хоч якийсь час.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні день ідеально підходить практично для будь-яких амбітних задумів Близнюків! Кажуть, що сміливість – це друге щастя, але якщо в звичайний день з цим твердженням можна посперечатися, то в понеділок і ситуація, і навколишні будуть заохочувати Близнюків вживати рішучих і навіть на зухвалі кроки, спрямовані на зміцнення свого статусу. Так що скромно відмовчатися в куточку або зайняти нейтральну позицію у Близнюків в понеділок навряд чи вийде. І для їх самооцінки це дуже навіть добре.

РАК

Сьогодні Рак може випробувати прикре відчуття безсилля по відношенню до якоїсь проблеми. Можливо, він уже довго бився над її вирішенням, а може, просто не знає, як до неї підступитися. Або ж завдання здається йому непосильним. Як би там не було, зірки гороскопу радять Раку в понеділок не поспішати з висновками і відкласти проблему на потім – в інший день більше шансів за те, що йому вдасться знайти вихід з положення.

ЛЕВ

Сьогодні Лев буде схоплювати все на льоту! Його мозок обіцяє працювати швидко і чітко, допомагаючи Льву орієнтуватися в найскладнішій обстановці, знаходити витончені шляхи для вирішення завдань, уважно прислухатися до чужих ідей, а також генерувати власні. Іншими словами, Лев у понеділок здатний творити чудеса, і просто гріх не використовувати це для того, щоб переробити купу справ, а заодно і зміцнити свій авторитет в очах оточуючих.

ДІВА

Сьогодні Діва не налаштована ризикувати грошима, навіть якщо ситуація буде її до цього підштовхувати. Вона віддасть перевагу сто раз обдумати, перш ніж зробити якийсь крок. Так що, з одного боку, Діва в понеділок здатна втратити вельми привабливі фінансові перспективи, зате вона точно уникне непотрібних витрат і можливих втрат. Зірки гороскопу радять Діві присвятити цей день веденню своєї особистої бухгалтерії. Від її уважного погляду не сховається жоден підступ!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези налаштовані працювати з повною самовіддачею – потреби інших вони будуть ставити куди вище власних! Через це в їх сьогоднішньому розкладі не виключені такі подвиги, як незапланована робота без обідньої перерви (навіть якщо в понеділок у Терезів вихідний), адже головним для них буде робота на результат. Така щира старанність здатна привернути увагу оточуючих і з часом обернутися для Терезів приємними бонусами.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде демонструвати відмінне вміння працювати з інформацією! При необхідності він здатний віртуозно маніпулювати цифрами і фактами, а також аналізувати і робити правильні висновки. Завдяки цьому, Скорпіон в понеділок зуміє справити враження на оточуючих навіть в питаннях, які не належать до його компетенції – тільки за рахунок свого вміння помічати деталі і проникати в саму суть.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцю протипоказано братися за будь-які важливі проекти – є велика ймовірність їх провалити. Це стосується угод, переговорів, великих грошових витрат, а також нових починань. Нічого не поробиш, краще вже перенести запуск проекту на день, ніж потім розсьорбувати наслідки. Якщо ж Стрілець в понеділок знехтує цією порадою, йому слід заздалегідь приготуватися до того, що складнощів виявиться на порядок більше, ніж він очікував.

КОЗЕРІГ

Сьогодні у всьому, за що б Козеріг не брався, він буде схильний до останнього стояти на своєму. Можливо, в якихось випадках його впертість буде виправдано, проте далеко не завжди. Зірки гороскопу попереджають Козерога, що день схиляє його до стовідсоткової впевненості в собі, але це зовсім не означає, що він, як і будь-яка інша людина, не може помилятися. Тому, щоб не виставити себе в поганому світлі, Козерогу в понеділок не слід бути занадто самовпевненим.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію зайнятися налагодженням відносин з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Якщо між ним і кимось ще є стіна нерозуміння або інші невирішені питання, найкраще підняти цю делікатну тему саме в понеділок. Поговоривши відверто, по душам, Водолій не тільки позбудеться від вантажу, а й має всі шанси, що його зрозуміють. Навіть якщо проблему не вдасться вирішити миттєво, це все одно піде на користь його стосункам.

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу категорично не радять Рибам обговорювати будь-які важливі питання з людьми, від яких залежить просування їхніх справ. На жаль, день не сприяє взаєморозумінню і пошуку компромісів, через що навіть найбільш чудова ідея або план Риб можуть бути зарубані на корені. Взагалі, протягом дня кращої тактикою для Риб буде покладатися тільки на себе і тримати свої плани в секреті. Ну а якщо їх все ж викличуть на розмову – більше слухати, ніж говорити.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини