Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
21 березня – особливий повний Місяць, який допоможе змінити життя: що потрібно зробити в цей доленосний день, а чого варто уникнути

21 березня – особливий повний Місяць, який допоможе змінити життя: що потрібно зробити в цей доленосний день, а чого варто уникнути

21-03-2019
Весняне рівнодення в 2019 році співпаде з повним Місяцем, що відкриє коридор безмежних можливостей, коли кожен бажаючий зможе змінити своє життя, виконати бажане і реалізувати свої плани. Повний Місяць 21 березня зробить мрії більш реальними і відчутними.

Він очистить нашу свідомість від негативних програм, випустивши назовні весь негатив, щоб ми побачили його і нарешті змогли перемогти. Саме тому фахівці рекомендують дізнатися про те, що можна і що не можна робити в цей доленосний день. Джерело.

Астрономічні факти про повний Місяць 21 березня

У четвер, 21 березня, Місяць в Знаку Терезів досягне піку своєї енергетичної сили. Також 21 числа Сонце увійде в Овна – настане новий астрологічний рік. Астрологи повідомляють, що на цьому грунті наші емоції можуть вийти з-під контролю. У цьому будуть і свої плюси: ми нарешті зможемо позбутися негативу, зібратися з силами і почати нове життя.

Повний Місяць у кінці березня відрізняється тим, що за часом він майже співпаде з днем ​​весняного рівнодення. Інакше кажучи, сонячний вплив практично перекриє місячний. Саме вплив Сонця буде виразно відчуватися 21 березня. Збіг цих астрономічних подій відбувається нечасто.

Що можна робити 21 березня

Оскільки енергетика Місяця буде перекрита енергією Сонця, ми лише злегка відчуємо місячнийе вплив. 21 березня нічне світило буде керувати нашим життям таємно, поволі. Прокинуться наші приховані мотиви і таємні бажання. Саме тому астрологи рекомендують перенаправити фокус уваги на сферу особистих стосунків.

Заступництво Терезів допоможе сильно досягти успіху в цьому напрямку. На зміну дискомфорту прийде гармонія, а значить, вийде домовитися з ким завгодно і про що завгодно. Крім того, повний Місяць запустить ефект бумеранга. У цей день будь-яке зло, заподіяне вам, повернеться до кривдника.

Незважаючи на те, що після повні Місяць почне старіти, астрологи радять зберігати бадьорість духу і активність. Зробити це допоможе вплив Сонця в сузір’ї Овна – вируюча енергія розбурхає резервні сили. Ми увійдемо в стан, коли захочеться невпинно втілювати задумане в життя. Важливо утриматися в цьому стані і навантажити своє тіло роботою, а розум – корисною інформацією.

Сонце у купі з Місяцем виведе нас із зони комфорту для того, щоб показати нові можливості і перспективи. Песимізм в даному випадку не доречний: за все треба братися з ентузіазмом і вірою в краще. Позитивні установки допоможуть взяти своє, забезпечать правильний настрій і впевненість в собі. Налаштуйтеся на перемогу, і удача зніме перед вами капелюха.

Що ще потрібно зробити 21 березня:

Поставте нові цілі та плани. Мрії в цей час мають властивість збуватися. Зрозуміло, вони не стануть реальністю за один день: вплив Місяця буде працювати на перспективу, а це значить, що до наступного повного Місяця багато планів втіляться в життя. Однак врахуйте, що енергія Знака Терезів гармонійна, тому здійсняться ті мрії, які будуть тонко вплетені в загальний потік подій.

Постарайтеся помітити знаки долі. Підказки прийдуть через сни, тому постарайтеся їх запам’ятати. Не пропустіть таку унікальну можливість, коли сили Сонця і Місяця зіллються і подарують можливість дізнатися свою долю.

Позбавтеся від негативних думок і побоювань. Для наочності випишіть всі свої тривоги на аркуш паперу і спаліть його. Таким чином ви остаточно дасте Вищим Силам зрозуміти, що готові до кращого життя.

Попросіть вибачення. І вибачте самі. Отримавши прощення, ви виправите багато помилок.
Зустріньте новий астрологічний рік з посмішкою. Це буде сприяти удачі і благополуччя в наступному році.

Читайте також: День весняного рівнодення – ваш шанс здійснити найзаповітніше бажання, якщо будете обережні і проведете цей день правильно

Що не можна робити в цей повний Місяць

Відчувати негативні емоції, злість, нервозність. Ви можете «застигнути» в такому стані на весь найближчий рік і запрограмувати на негатив своє майбутнє.

З’ясовувати стосунки, починати конфлікти, сперечатися і сваритися. Це зруйнує не тільки стосунки, а й біополе. Емоції гніву, заздрощів або роздратування приведуть до прояву деструктивної енергії в житті. Ми наполегливо рекомендуємо вам уникати подібного в такий важливий день.

Відмовляти в допомозі і забувати про близьких. У цей повний Місяць важливо надати рідним посильну допомогу. Проявлена турбота повернеться сторицею, в той час як відмова в проханні запустить негативні процеси, які в підсумку можуть посварити вас з близькими.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини