Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
ЯК ЖІНКИ ПО ЗНАКАХ ЗОДІАКУ МАНІПУЛЮЮТЬ ЧОЛОВІКАМИ

ЯК ЖІНКИ ПО ЗНАКАХ ЗОДІАКУ МАНІПУЛЮЮТЬ ЧОЛОВІКАМИ

28-03-2019
Якщо ви помітите, що жінка вдалася до маніпуляції, варто задуматися, можливо, вона не знає, як ще висловити словами те, чого бажає. Це всього лише привід для відвертої і щирої розмови.

Часто маніпуляції відбуваються на підсвідомому рівні і можуть зовсім не означати умисну цілеспрямовану дію, пише джерело.

Астрологи впевнені, що спосіб маніпуляції жінки безпосередньо залежить від її знаку зодіаку.

Козеріг

Козероги найменше схильні до маніпуляції. Вони вважають, що краще прямо говорити про свої бажання, часто не в дуже приємній для інших формі. Однак, стратегія жінки Козерога по завоюванню чоловіка, який їй сподобався, може бути дійсно дуже хитрою і витонченою.

Водолій

Водолії будуть вам посміхатися і не показувати своїх справжніх почуттів, серед яких може зачаїтися образа за ваш давній вчинок. А якщо ви зробили щось таке, що суперечить бажанням жінки-Водолія, то вона всім виглядом буде показувати свою байдужість до цього. Хоча в душі вже почне таїти план помсти.

Риби

Риби дуже нескоро дадуть відповідь, за що саме вони на вас образилися. Вони будуть проявляти весь свій артистизм, і довго вас мучити, доки ви не почнете бігати за ними з розпитуваннями і вибаченнями. Розсерджена жінка-Риба здатна на справжні плітки і інтpиги, тому до цього справу краще не доводити.

Овен

Жінці Овну складно що-небудь просити у чоловіків, і вона швидше застосує чоловічий вимогливий підхід. Овни рідко здатні до маніпуляцій, адже після вимоги отримують все, що забажають. Жінки Овни можуть також і пригрозити чимось важливим для свого чоловіка, але це всього лише для того, щоб показати серйозність своїх намірів і бажань.

Телець

Ці жінки здатні на різні хитрощі, про які ви й подумати не зможете. За допомогою таких хитрощів, Телець буде домагатися бажаного, але все її способи – невинні і не принесуть чоловікові шкоди. Не варто доводити Тельців до відчайдушних крайнощів, інакше її дитячі методи перетворяться в справжні хитрі плани, які позбавлять чоловіка впевненості в собі.

Близнюки

Ці жінки схильні до подвійності, як у вчинках, так і в думках. Вони можуть швидко змінити своє рішення, але до покарань точно вдаватися не стануть. Однак, якщо жінка Близнюк зрозуміє, що чоловік не хоче виконувати її бажання, то віддасть перевагу іншому.

Pак

Жінки Pаки – це милі істоти, тому найчастіше вони будуть домагатися бажаного через добрі вчинки і посмішку до вух. Але якщо Pак побачить, що чоловік починає цим користуватися, то по-справжньому образиться. Pаки будуть безмежно любити того, хто став для них рідним, але також сильно ненавидіти, адже зради від них вони чекають найменше.

Лев

Левиці з усіх знаків зодіаку менше всіх схильні до хитрого маніпулювання і витончених планів. Вони чесні у своїх діях і думках. Якщо їх розлютили, вони просто влаштовують скандал. Якщо жінка Лев виявиться причетною до успіху чоловіка, вона буде вважати свою участь в цьому вирішальною. Леви дійсно люблять владу, а також коли їх хвалять і дякують за надану послугу.

Діва

Якщо вами почне маніпулювати Діва, то, швидше за все, ви навіть не помітите цього. А якщо звинуватите її в маніпуляції, то можете відразу прощатися. Діви здатні заманювати чоловіків на розмову, в якій, говорити переважно буде сама Діва. І якщо, в ході розмови їй почнуть заперечувати, то Діва вдасться до справжніх жоpстоких маніпуляцій. Не спеціально, а для розваги.

Терези

Терези – це дуже чутливі жінки, які не хочуть образити почуття інших. Але якщо між чоловіком і жінкою Терезами виникає суперечка, то чоловікові доводиться прийняти точку зору Терезів. Адже жінки Терези самі часто стоять перед складним вибором. Вони не хочуть, щоб ще якийсь варіант змушував їх відчувати розгубленість.

Скорпіон

Ці жінки схильні до маніпуляцій вже з перших секунд спілкування з чоловіком. Маніпуляція стала частиною їх самих. Скорпіони люблять контролювати, але це не означає, що вони будуть знущатися над своїми чоловіками. Маніпуляція Скорпіонів більше схожа на дитячу неусвідомлену маніпуляцію. Коли вони відчувають безпеку, стають нешкідливими.

Стрілець

Жінки Стрільці будуть готові об’єднатися зі своїми кращими подругами для того, щоб провернути задуманий план. Але, частіше за все, їхній план не доходить до здійснення. У Стрільців сильно розвинене почуття провини і високої моралі. Стрільці не стануть завдавати чоловікам шкоду, але якщо цю жінку образити, то вона однією фразою змусить чоловіка відчути себе негідником.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини