Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 8 квітня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 квітня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

08-04-2019
Сміливо переходьте від слів і планів до справи, при цьому не забувайте прислухатися до своєї інтуїції – сьогодні вона у вас на висоті і здатна дати чимало цінних порад, особливо в діловій сфері.

Крім того, день хороший для отримання прибутку і для реалізації фінансових проектів (якщо вони були заплановані раніше). А ось з шопінгом слід бути обережним – перед видом повних прилавків сьогодні легко втратити якщо не голову, то рахунок грошей! Можливо, товар, який ви купите сьогодні, буде дуже потрібний і корисний, але дуже великий шанс, що ви за нього переплатите занадто багато.

ОВЕН

На цей день нічого не загадують. Зараз не найвдаліший період. Іноді вам буде здаватися, що в якихось питаннях ви тупцюєте на місці, а в деяких випадках – навіть п’ятитеся назад. Звичайно, оптимізму це не додасть, але на даному етапі плисти проти течії вам виявиться не під силу.

ТІЛЕЦЬ

Зараз ви будете відчувати в собі чималі сили. Але не перестарайтеся з їх застосуванням. В іншому випадку можете перетрудиться, і це відразу ж позначиться на стані здоров’я. Для укладення угод, підписання договорів і дачі обіцянок настав цілком вдалий момент.


БЛИЗНЮКИ

Навряд чи відбудуться кардинальні зміни у вашій професійній діяльності. Але зараз ви не повинні брати участь в різних авантюрах, пов’язаних з видобутком “лівих” грошей. Обов’язково порадуйте себе, а чому саме, вирішуйте самі.

РАК

День не обіцяє запаморочливих успіхів в кар’єрі, але добитися позитивних результатів ви зможете. Особливо повинні досягти успіху в області ділових контактів, а ось брати на себе чужі обов’язки не варто. Навряд чи ви цим підвищите свій авторитет в очах колег і керівництва, а ось новий головний біль отримаєте.

ЛЕВ

Протягом цього дня ви можете бути схильні до різних внутрішніх протиріч. Не з’ясовуйте відносин з коханими людьми, тримайте себе в руках. Успішний результат справи чекає при досягненні будь-яких ділових домовленостей, тому найважливіші зустрічі можете планувати на найближчий час.

ДІВА

У цей день ви будете мати великий запас сил і енергії, тому якщо у вас накопичилися якісь важливі справи, краще приступайте до їх реалізації. У вас все повинно вийти. Також зараз йде сприятливий період для нових знайомств і для всього, що пов’язано з любов’ю.

ТЕРЕЗИ

На даному етапі ви можете допустити серйозні помилки і прорахунки в професійній діяльності, тому не поспішайте з прийняттям рішень. Зараз не буде випадкових зустрічей. Якщо в оточенні з’явиться нова людина, то зіграє у вашому житті певну роль.

СКОРПІОН

Якщо найближчим часом ви не будете лінуватися, то зможете дуже багато чого досягти. На даному етапі в рішенні професійних питань слід прислухатися до порад своїх рідних і близьких. Вони можуть підказати правильний шлях або найбільш оптимальне рішення. Та й в усьому іншому рідні не підведуть і не засмутять.

СТРІЛЕЦЬ

У цей день вас очікують приємні зустрічі зі старими друзями. Зараз йде вдалий час для нових романтичних знайомств. Зустріч може відбутися завдяки якомусь загадковому збігу обставин. Тому постарайтеся нічому не дивуватися і бути відкритими для змін.

КОЗЕРІГВам варто проявити обережність відносно нових ділових пропозицій. Багато з них можуть таїти в собі пастки, про які ви навіть не підозрюєте. Зараз не можна брати участь в авантюрних заходах. Будь-який ризик може принести проблеми.

ВОДОЛІЙ

Йде сприятливий період для професійної діяльності. Ви поставите перед собою конкретні завдання і поступово здійсните їх. Утримайтеся в даний момент від надання послуг, особливо якщо вас про це не просили. Відносно близьких людей потрібно проявити тактовність і толерантність.

РИБИ

Якщо у вас виникнуть претензії до колег або керівництва, не поспішайте говорити про це вголос, так як зараз ваші слова не матимуть належного застосування. У цей день постарайтеся поменше бувати в місцях великого скупчення народу, так як ви можете притягувати до себе негативні ситуації або сумнівного роду особистостей.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини