Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Міла Кузнєцова має 13-й розмір грудей

Міла Кузнєцова має 13-й розмір грудей

30-05-2019
— Ніколи не була худою. Кілька разів намагалася сісти на дієту, але вистачало лише на добу. Не обмежую себе ні в чому, — говорить модель 31-річна Міла КУЗНЄЦОВА.

Наприкінці квітня взяла участь у конкурсі краси для пишних жінок "Міс Всесвіт плюс-сайз" на острові Сент-Вінсент у Карибському морі. Наша держава там була представлена вперше.

З Мілою Кузнєцовою зустрічаємося у кафе біля Андріївського узвозу в Києві. Її довга червона сукня розлітається від вітру. У закладі кілька відвідувачок кидають погляд на її декольте.

— На "Міс Всесвіт" серед 19 учасниць я була найхудіша, — розповідає. — Здивувало, що деякі приїхали з командами стилістів. Макіяж і зачіску я робила сама. Конкурсний стиліст пропонував мене підмалювати, однак вона здебільшого працювала з темношкірими жінками. На мені її робота виглядала негарно. Всього на конкурс витратила 5 тисяч доларів (130,8 тис. грн. — ГПУ). Шила вечірню сукню і купальник. Та найдорожче обійшлися квитки, бо летіли два дні з пересадкою у Канаді.

Жінка родом із Лубен Полтавської області. У Києві здобула економічну і юридичну освіти. Працює помічником юриста. Знімається у фотосесіях для глянцевих журналів. Має 13-й розмір грудей зі зростом 173 см. Її параметри 126–86–116 см.

— Для фотозйомок важливо, щоб була талія. Маю фігуру як пісочний годинник, — говорить Міла. — У школі почувалася "гидким каченям". Коли з'явилися жіночні форми, носила мішкуватий одяг. Хлопці у старших класах "огокали" на мене і щипали. Зрозуміла, що вродлива, зі вступом до технікуму. Мною зацікавився найкрасивіший на курсі хлопець. Зустрічалися з ним.

Міла Кузнєцова має 13-й розмір грудей


До столика підходить офіціант. Жінка замовляє маленьке капучино.

— Каву і чай п'ю рідко, частіше воду. Допомагає шкірі лишатися підтягнутою, — каже. — Більше ні в чому себе не обмежую. Дуже люб­лю шоколад і смажене м'ясо. Целюліту в мене немає, бо ходжу на масаж. Якщо хочу трохи схуднути, на вечерю готую невелику порцію нежирного м'яса чи риби. І не їм після шостої вечора.

Міла Кузнєцова регулярно відвідує спортзал. Катається на велосипеді і займається плаванням.

— Активно веду сторінку в "Інстаграм". Часто отримую неприємні коментарі. Залишають їх здебільшого жінки. Одна якось написала: "Фу, яка товста. Куди вона преться зі своїми сіськами". Зайшла на її сторінку. Побачила її фото з чоловіком, удвічі товстішим за мене. Йому вона не радить худнути, а мені у грубій формі вказує.

Єдина незручність через великий бюст — не можу бігати й стрибати. Та свого тіла не соромлюся. Пишний бюст підкреслюю глибокими декольте. Одяг купую у звичайних магазинах, головне, щоб тягнувся. Також у столиці є кілька магазинів імпортного спіднього, що продають моделі на фігури, як у мене. Один комплект коштує від 100 доларів.

Торік Міла Кузнєцова брала участь у телепроекті "Модель XL".

— На шоу я була найпозитивніша. Щойно прийшла, сказала: "У мене немає проблем. Нічого не боюся, моїх сліз не побачите". Здивувало, як учасниці на камеру плакалися і розповідали про комплекси, цькування через повноту. Потім ми йшли пити каву і в них ніби корони на головах виростали — у житті вони зовсім інші.

Участь у проекті додала популярності в соціальних мережах. Однак працювати в Україні моделлю "плюс-сайз" невигідно — платять у середньому 500 гривень за годину. Дівчата погоджуються, щоб засвітити обличчя. Маю кілька пропозицій з-за кордону. Наприклад, у США за фотосесію у спідньому на обкладинку автожурналу пропонують 3 тисячі доларів. На зйомки оголеною не погоджуюся категорично.
Джерело статті: Газета.ua

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини