Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 8 червня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 червня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

08-06-2019
Варто будувати як особисте життя, так і кар’єру. День може виявитися дуже продуктивним: зірки наділяють багатьох підвищеною працездатністю, надаючи рідкісний шанс всього за 24 години переробити більше справ, ніж за рік.

ОВЕН

Овен буде суворий, але справедливий, – принаймні, так йому буде здаватися. Він буде рішуче братися за справи, і відсутність ентузіазму у інших здатний прирівняти до саботажу. Що ж стосується тих, що оточують, то їм буде нелегко змиритися з командирським настроєм Овна. Зірки гороскопу попереджають Овна про те, що якщо він дійсно хоче домогтися результату, йому варто вибрати більш гнучкий підхід. Найкраще для управління оточуючими підійде вдосконалений метод батога і пряника: «дорікати наодинці, а хвали публічно».

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні у Тельця є шанс відчути гармонію з собою і зі світом! День наділяє його рівновагою думок і почуттів, завдяки чому Телець буде відмінно ладити з оточуючими. У розмові він налаштований більше слухати, ніж говорити, тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому зірки гороскопу радять Тельцю поговорити з кимось по душам, щоб прояснити спірні питання, попросити вибачення або зізнатися в любові. Щирість Тельця завтра здатна творити чудеса, вона – його чарівний ключ до людських сердець і душ.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні гороскоп дає Близнюкам шанс різко змінити свою думку про щось або про когось. Можливо, виною тому буде нова інформація, а може бути – логічні роздуми самих Близнюків. Або ж якісь події, що розвивалися перш в одному напрямку, раптом кардинально змінять свій вектор. Так чи інакше, завтра Близнюкам варто приготуватися до того, що переконання часом здатні змінюватися, і навіть набільш непорушні речі раптом можуть обернутися зовсім несподіваним боком.

РАК

Сьогодні Рак буде педантичним і уважним, як ніколи! Від його пильного погляду ніщо не сховається. Гороскоп обіцяє Раку відмінні можливості в роботі, що вимагає повної зосередженості, – наприклад, в бухгалтерській справі, в навчанні або в науці. А ось з оточуючими йому нині нелегко знайти спільну мову – Рак буде настільки занурений в свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови йому буде нелегко.

ЛЕВ

Нині зірки гороскопу радять позбутися чогось старого і обридлого, щоб, згідно з вченням фен-шуй, звільнити у своєму житті місце для нового. Для цього варто зайнятися прибиранням і безжальним викиданням на смітник непотрібних речей. Звільнивши свої шафи від покладів сміття, Лев відчує полегшення. Втім, таким же чином зможе звільнитися і від чого-небудь ще – наприклад, від вантажу провини, старих почуттів або нездійсненних планів.

ДІВА

Сьогодні у стосунках із людьми багато що може дратувати Діву, виливаючись у суперечки і боротьбу амбіцій. Не виключено, що в якомусь питанні Діва захоче докопатися до істини – в цьому випадку своїми нескінченними розглядами вона здатна кого завгодно вивести з себе! Зірки гороскопу радять їй зосередитися на справах, в яких Діва все вирішує сама, таких як наука, навчання або власний бізнес. У них вона буде випромінювати впевненість в собі і здатна досягти хороших результатів.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам не варто приймати відповідальні рішення і робити серйозні кроки – є ймовірність помилитися. Можливо, у них мало інформації в якомусь питанні або ж ця інформація невірна. Крім того, нині в справах Терези не володіють достатньою рішучістю – вони можуть коливатися з будь-якого приводу, не знаючи, що робити. Так що Терезам слід відпочивати та лише планувати майбутні дії. І збирати потрібні відомості – з часом це стане їм у нагоді.

СКОРПІОН

Сьогодні в Скорпіоні може прокинутися бажання кого-небудь покритикувати, але піддаватися цьому не варто! День наділяє його підвищеною уважністю до дрібниць, так що в очі йому будуть кидатися навіть найменші помилки оточуючих. Втім, і по відношенню до себе Скорпіон може проявляти самокритичність. Щоб не провести цей день в позбавленні від неіснуючих недоліків, йому треба перестати дивитися на кожну порошинку в мікроскоп. Змиріться з недосконалостями і просто насолоджуйтеся життям!

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець здатний несподівано дізнатися щось нове і цікаве для себе. День схиляє його до того, щоб бути в центрі спілкування та вміти не тільки говорити самому, але і уважно слухати. Зірки гороскопу радять йому діяти за формулою: «Частіше користуйся вухами, ніж мовою». Прислухаючись до цієї поради, Стрілець може стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей або просто отримати хорошу їжу для роздумів.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг буде схильний говорити те, що думає, прямо в обличчя! І йому буде що сказати, адже день наділяє його здатністю помічати навіть найдрібніші недоліки. З одного боку, прямолінійність здатна допомогти Козерогові вирішити якісь проблеми, проте вона ж може і спровокувати нові. Щоб уникнути конфліктів, зірки гороскопу радять Козерогові звести спілкування до мінімуму, переключившись на розгрібання робочих завалів, приготування їжі, прибирання, шопінг та інші повсякденні справи.

ВОДОЛІЙ

Водолію слід розслабитися, але пам’ятати, що від його уважності і передбачливості може залежати багато чого. Що б Водолій не робив, йому слід діяти, слухаючи власне серце, а не інших. Можливе підписання важливого договору. Вечір варто провести в компанії тих людей, кому довіряєте найбільше. Відпочиньте. Ви й так дуже багато працюєте. Хороший співрозмовник допоможе відчути радощі життя.

РИБИ

Сьогодні Рибам слід бути обережними: вони можуть виявитися об’єктом критики. Не виключені також тяганини або інші спірні питання, в які Риби ризикують опинитися втягнутими. В першу чергу непорозуміння можуть бути пов’язані з грошима і майном Риб, проте можливі і робочі конфлікти, і інші протистояння з оточуючими. Щоб день не пройшов на точці кипіння, Рибам слід бути дипломатом, старанно обходячи гострі кути. А будь-які позови відкласти до кращих часів.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини