Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 10 червня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 10 червня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

10-06-2019
Пора здійснити те, що ви вже давно запланували, але на що не наважувалися. Зірки наділяють силою волі і вмінням спокійно відстоювати свої інтереси, тому день ідеальний для переговорів, обговорень та презентації нових проектів. Будь-які справи, що вимагають чіткості, наполегливості і конкретики будуть даватися легше звичайного, так що не пропустіть гарну можливість поставити всі крапки над i.

ОВЕН

Зараз для досягнення хороших результатів потрібно діяти самостійно – це позбавить вас від багатьох хвилювань і розчарувань. Вивчайте спокійно ситуацію і налагоджуйте відносини з людьми, чия допомога може знадобитися. Зірки радять вам рішуче позбавлятися від всього застарілого та неефективного.

ТЕЛЕЦЬ

У професійних справах не поспішайте проявляти активність – ви будете губитися в здогадах і мучитися сумнівами. Постарайтеся заручитися підтримкою однодумців і друзів. Тільки об’єднавши зусилля, ви здатні максимально реалізувати свої плани. Можливі несподівані приємні зміни на роботі.

БЛИЗНЮКИ

У цей день вас чекає багато справ. Дійте послідовно: тільки впоравшись з одним завданням, беріться за вирішення наступного. І таким чином, повільно, але вірно ви будете просуватися до наміченої мети. День обіцяє бути гармонійним в усьому, що стосується особистих відносин.

РАК

Сьогодні ви відчуєте якісь обмеження і перешкоди, намагаючись реалізувати свої плани. Є ймовірність не розрахувати сили і можливості. У зв’язку з цим ви можете вибрати неправильну лінію поведінки. Постарайтеся не втрачати емоційної рівноваги і не з’ясовувати стосунки з тими, хто вам дорогий.

ЛЕВ

Попереду багато спілкування. Нагадають про себе старі знайомі, з’являться нові. Не виключено, що обставини зажадають від вас деякої хитрості. Доведеться підтримувати відносини з тими, хто вам несимпатичний. Це несприятливий час для ризикованих фінансових операцій, оформлення покупок в кредит.

ДІВА

Зірки радять зосередити увагу на поліпшенні свого фінансового становища. Це для вас на даний момент найбільш успішна в реалізації тема. Вам може представитися вдалий шанс знайти додатковий підробіток. Зараз не втручайтеся в, чужі конфлікти навіть з метою примирення сторін.

ТЕРЕЗИ

Можливо початок спільної роботи над новим проектом, відновлення зіпсованих відносин, важливі домовленості. Якщо в цей день надійдуть цікаві пропозиції, то не роздумуйте довго, приймайте їх. Друга половина дня підходить для медичного обстеження і лікувально-профілактичних процедур.

СКОРПІОН

В даний період все буде проходити по накатаній доріжці. Проблеми можуть виникнути через квапливості, неузгодженості дій всередині колективу, власних надмірних амбіцій. Правильно розставляйте пріоритети і робіть все по порядку.

СТРІЛЕЦЬ

Вдалий час для поїздок, навчання і врегулювання юридичних питань. Але не слід братися за справи, про які у вас туманне уявлення. У малознайомій області ви можете допустити прорахунки. А якщо почнете самі виявляти ініціативу, то ваші починання можуть виявитися неуспішними.

КОЗЕРІГ

Період розташовує до неспішного виконання справ. Проте вам доведеться справлятися не тільки зі своїм навантаженням, але і оточити турботою близьких людей. Уникайте спілкування з тими, хто вас дратує. Краще спостерігайте і аналізуйте те, що відбувається.

ВОДОЛІЙ

Якщо ви вирішили взятися за нову справу, постарайтеся обійтися без сторонньої допомоги. У цей день зірки радять бути гранично уважними до свого здоров’я. На кінець робочого дня можна запланувати розмову з начальством.

РИБИ

В цей час проявляйте максимум тактовності, а також тримайте свої слова і емоції під контролем. Якщо вам потрібна допомога, зверніться до тих колег, кому довіряєте, або почекайте більш підходящого моменту. Не пропустіть шанс завести корисні зв’язки, обговорити перспективи.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини