Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 24 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

24-07-2019
Якщо ви захочете посперечатися або навіть просто заперечити будь-кому, краще відкладіть це на потім.

У цей день навіть невелика сварка може несподівано перерости в затяжну сварку з непередбачуваними наслідками. А ось для продуманих фінансових операцій, що здійснюються з прицілом на майбутнє – вкладень, угод, великих покупок – день обіцяє бути вдалим, так що не пропустіть свій шанс.

ОВЕН

Сьогодні Овен по відношенню до своїх близьких і друзів буде налаштований благодушно і трохи зверхньо. Йому захочеться піклуватися про них, як про дітей, опікати, допомагати і застерігати від помилок. При всій щирості його намірів, близькі люди можуть бути не в захваті від того, що Овен вчить їх як жити. Тому зірки гороскопу радять Овну пом’якшувати свій менторський тон, не виходячи за рамки звичайних дружніх порад.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні найкраще, що може зробити Телець, це провести час зі своїми найближчими і коханими людьми – з батьками і з дітьми. Зірки гороскопу радять Тельцю влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад організувати невелике свято, поїздку в планетарій або похід в кафе. Ви налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми збігаються, і ви маєте відмінний шанс отримати справжню насолоду від компанії один одного. А заодно – завести розмову про щось, про що в інший час не наважувалися поговорити.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні в Близнюках прокинеться великий оратор! Ну, якщо і не великий, то хоча б непоганий. Близнюкам буде що сказати і вони зуміють втілити свої слова в переконливу форму, правда, протягом дня вони можуть раз у раз стикатися з тим, що оточуючі не налаштовані слухати їх вічно. По-справжньому знайти вихід емоціям і словами Близнюки зможуть лише ввечері, в колі сім’ї та друзів. Зірки гороскопу радять їм організувати вечірку, на якій вони зможуть висловити все, що накипіло у них на душі!

РАК

Сьогодні ніщо не зможе змусити Рака звернути зі свого шляху! Що б він не задумав, до якої б цілі не йшов, його практично неможливо відвернути або тим більше збити з пантелику. Через це оточуючим, особливо тим, хто намагається покомандувати Раком, може здаватися, що він як ніколи самовпевнений і впертий. Насправді ж Рак просто впевнений в тому, що робить, на всі сто відсотків. Також як і в тому, що ніхто не впорається з будь-яким завданням краще за нього.

ЛЕВ

Сьогодні Лев повинен бути готовий до несподіваних поворотів! Втім, навіть якщо він заздалегідь спланував цей день, від нього не вимагається відмовитися від намічених завдань і цілей. Так, нині його плани можуть змінитися, однак натомість ситуація відкриє перед ним нові можливості. Якщо Лев проявить гнучкість і не стане вперто чіплятися за старий план дій, він зуміє вчасно зорієнтуватися в новій обстановці і скористатися подарунками долі.

ДІВА

Сьогодні Діва може зіткнутися з непоступливістю і різкістю оточуючих, особливо колег по роботі. На щастя, сама вона буде володіти гнучкістю і дипломатичністю за двох, а тому здатна згладити гострі кути і погасити конфлікт ще в зародку. Взагалі, дипломатичність і делікатність Діви буде вигідно виділяти її на загальному тлі, забезпечуючи їй симпатії осіб протилежної статі, друзів і навіть начальства.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези в колі навіть малознайомих людей будуть відчувати себе як риба у воді – їх соціальна активність б’є ключем! Зірки гороскопу радять їм не зациклюватися на своєму звичному колі спілкування та урізноманітнити його новими знайомствами. Чим більше нових осіб зустрінуть вони нині на своїй дорозі, тим більше шансів за те, що серед них вони знайдуть по-справжньому цікавих і потрібних їм людей.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде налаштований завзято, як ніколи, і націлений тільки на перемогу! Навіть якщо в якійсь справі він зазнав краху, Скорпіон буде повторювати спроби знову і знову, поки не досягне успіху. Час прийняття рішень пройшов, нині Скорпіону необхідно діяти. Зірки гороскопу кажуть, що проти його напору не встоїть жодна фортеця. Правда, чим серйозніше стоїть перед Скорпіоном мета, тим довше триватиме облога.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцеві корисно трохи побути в ролі гуру, тому зірки гороскопу радять йому провести цей день у колі людей, молодших за віком, нижчих за статусом або рівнем професіоналізму. Іншими словами – в колі тих, хто буде налаштований вислуховувати повчальні історії Стрільця і навіть зможе витягти з них практичну користь. Нині це благотворно позначиться і на самому Стрільцеві, і на його слухачах, яким він здатний дати дійсно цінні поради.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг до всіх справ буде налаштований по-бойовому! День не схиляє його братися за дрібні проекти, і швидше за все, Козеріг буде одержимий втіленням у життя глобальних, амбітних задумів. Навіть якщо не все буде складатися гладко, це його не збентежить: Козеріг бачить мету, готовий до труднощів і знає, що його не змусять звернути з шляху. Нині слова «хочу» і «можу» для Козерога – синоніми, і горе тим людям, які цього не зрозуміють!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію випаде нагода обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато залежати. На щастя, Водолій не налаштований рубати з плеча, він здатний ретельно зважити всі «за» і «проти». Завдяки тому, що в цей день загостряться аналітичні здібності, він зуміє все продумати і передбачити. В результаті рішення, яке прийме нині Водолій, буде застраховано від помилок.

РИБИ

Сьогодні Риби будуть схильні демонструвати впертість з будь-якого приводу! При цьому спроби оточуючих їх напоумити вони можуть приймати в штики. Не дивно, що при такому категоричному настрої день здатний принести Рибам чимало прикрощів, хоча насправді ніяких особливих причин для них немає. Щоб це зрозуміти, зірки гороскопу радять Рибам корінь будь-яких неприємностей шукати в собі, а не в інших.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини