Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 26 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

26-07-2019
День обіцяє бути продуктивним, а ризик помилитися – мінімальним.

Скористайтеся цим, щоб навести порядок в справах і фінансах, як слід обміркувати свої плани, прийняти важливі рішення. Озирніться навколо: чужі інтриги або таємні ходи, про які ви не підозрювали, нині можуть стати для вас очевидними, ну а попереджений – значить озброєний.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу радять Овну уважно слухати, що відбувається навколо: навколишні будуть говорити важливі речі. День надає Овна шанс зібрати інформацію щодо якогось питання, почути цінну пораду або відмінну ідею. Надалі все це може стати в пригоді, тому нині Овну не варто відволікати увагу оточуючих на себе. Навпаки, будьте уважні самі: вчіться, слухайте, запам’ятовуйте.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні якщо Телець захоче справити враження на оточуючих, його головним козирем повинен стати інтелект. Неважливо, про якого співрозмовника йдеться, – про начальника, кохану людину, випадкового супутника або кращого друга: нині в будь-яких колах будуть затребувані теми, далекі від світської балаканини. Політика, економіка, філософія, математика – будь-які науки, які допоможуть Тельцю блиснути розумом, йому рекомендується терміново освіжити в пам’яті, згадавши шкільні роки.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть налаштовані третирувати своїх близьких, змушуючи їх займатися благоустроєм особистого простору: кухні, дачі, робочого кабінету … Нічого не поробиш – їм в голову прийде маса блискучих ідей на цей рахунок, які зажадають свого втілення. Що стосується дрібних проектів, на кшталт генерального прибирання або покупок предметів побуту, то це ще не біда. Головне, щоб Близнюки на швидку руку не затіяли велику перестановку меблів або навіть ремонт!

РАК

Сьогодні вся енергія Рака ризикує піти в розмови, що відкривають перед ним таємниці Всесвіту. День схиляє його до інтелектуальних бесід на найсерйозніші і абстрактні теми, на кшталт людської психіки, духовного розвитку, секретів світобудови, походження снігової людини … Можливо, Рак зустріне людей, з якими зможе на ці теми всмак поговорити. Головне, не втратити ґрунт під ногами.

ЛЕВ

Сьогодні у Львові прокинеться фінансист! Його мозок буде працювати чітко, жонглюючи цифрами і фактами. Якщо Лев присвятить цей день думкам про те, як поліпшити матеріальне становище, він втілить у життя відмінний план, який допоможе йому непогано заробити. Втім, не менш ефективними виявляться проекти того, як Льву створити навколо себе атмосферу комфорту. Планування відпустки, ремонту, будь-яких великих покупок допоможе Льву не прогадати.

ДІВА

Сьогодні Діва у всіх сферах життя, в тому числі і в спілкуванні, буде спиратися на логіку, а не на почуття. Замість того, щоб гадати, що діється в душах людей, вона захоче дізнатися це точно за допомогою розмов або навіть питань в чоло. Втім, і сама Діва не буде таїти від навколишніх свої думки і наміри, докладно пояснюючи, чого вона хоче. Нині така практика виявиться ефективною: Діву буде супроводжувати успіх.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези з задоволенням відчують себе гвинтиком в чужому механізмі – якщо тільки цей механізм добре налагоджений і не скрипить. Вони будуть здатні ефективно працювати в команді або під чиїмось керівництвом, головне, щоб чітко знали, що вони роблять і для чого. Тільки зрозумівши до кінця логіку процесу і свою в ньому роль, вони будуть готові здійснювати те, що задумано іншими. Ну, а якщо оточуючі не вважають за потрібне присвячувати Терези в усі деталі, їм же гірше – доведеться все робити самим.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки гороскопу радять Скорпіону зосередитися на створенні інтелектуальних зв’язків з людьми. Спочатку будь-яке спілкування будується за принципом симпатії-антипатії, однак для більш глибоких відносин одних лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми і інтереси. Саме до такого «просунутого» спілкування в сфері логіки, а не почуттів, день і схиляє нині Скорпіона, закликаючи його вивести свої відносини з кимось на якісно новий рівень.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець здатний все в своєму житті акуратно розкласти по поличках! Спонтанність хороша не завжди, найчастіше запорука успішної справи – це план, що враховує найдрібніші деталі. Саме до побудови таких планів зірки гороскопу схиляють Стрільця, згідно з приказкою «Сім разів відміряй». Не важливо, про що йде мова, – про велику подію в його житті, дієту, відпустку або вечірку. Спланувавши будь-яку дію заздалегідь, Стрілець прирече її на успіх!

КОЗЕРІГ

Сьогодні в розмовах Козеріг раз у раз може проявляти неуважність або втрачати нитку розмови, і все через те, що співрозмовники будуть змушувати його нудьгувати! Звичайні побутові теми або світські плітки набили оскому, а по-справжньому розумного співрозмовника треба знайти. Зірки гороскопу радять Козерогові вибратися кудись, де у нього є шанс зустрітися і поговорити з цікавими, знаючими людьми. Така бесіда необхідна Козерогу, як ковток свіжого повітря!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні навіть якщо Водолій не надто любить інтелектуальні дискусії, він може зробити виняток з правил. Причому, чим гарячою суперечка вийде, тим краще! В ідеалі Водолій хотів би зустрітися з противником, з яким його точки зору повністю протилежні, ну а якщо ні – він готовий спровокувати співрозмовника на суперечку. Мета проста: Водолій нині настільки впевнений у своїх інтелектуальних перевагах, що не проти продемонструвати їх всім навколо.

РИБИ

Сьогодні Риби, вирішуючи будь-яке питання, будуть схожі на стоногу, яку запитали, з якої ноги вона починає йти! Так само як сороконіжка, задумавшись, заплуталася в кінцівках, так і Риби ризикують заблукати в лабіринті власних думок. Що ж, поняття «думати» і «ускладнювати» знаходяться на різних полюсах. Перше завжди корисно, а от друге Риби готові продемонструвати у всій красі, викликаючи невдоволення оточуючих.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини