Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 4 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 4 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

04-08-2019
Зате він ідеальний для того, щоб познайомитися, експериментувати, дивувати оточуючих і чекати від них відповідних сюрпризів.

Ви можете очікувати будь-яких неочікуваностей у справах і в почуттях – у тому числі і в коханні. Періоди бездіяльності можуть змінюватися у вас шквалом бурхливої діяльності. Довіряйте своїй інтуїції – вона допоможе вам у потрібний момент, і прислухайтесь до ідей і снів.

ОВЕН

Сьогодні ніякі непередбачені обставини не зможуть збити Овна з ритму. Можливо, якісь незаплановані події на час відвернуть його, але це не завадить Овну зорганізуватися і все-таки довести свої справи до кінця. Так що в цілому день обіцяє пройти продуктивно, особливо якщо Овен не буде дратуватися на прикрі перешкоди.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні день у Тельця в цілому обіцяє пройти спокійно і позитивно. Проте, протягом дня можливі несподівані повороти. Не виключено, що якась зустріч різко змінить всі ваші плани. Однак всі ці події будуть носити короткочасний характер. Швидше це буде схоже на бурхливий, але швидкоплинний, грибний дощ в погожий літній день, слідом за яким знову вигляне сонце.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні в життя Близнюків увірветься свіжий струмінь! Можливо, це буде якесь нове, незвичне відчуття. Або, можливо, випадковий погляд на знайомі речі змусить Близнюків побачити в них несподіваний сенс. Дивіться, як би вам не втратити голову! Наслідки цих захоплень Близнюків ще довго можуть розходитися по їх долі, мов кола по воді.

РАК

Сьогодні зірки гороскопу будуть прихильні до Рака! День обіцяє складатися досить позитивно і без особливих потрясінь. Буде час і відпочити, і справами зайнятися. Протягом дня Рака цілком можуть очікувати приємні несподіванки. Ну а від неприємних поворотів Рака вбереже його внутрішня обачність і інтуїція.

ЛЕВ

Сьогодні з самого ранку в душі у Льва почне потихеньку стискуватися якась невидима пружина. Ні навколишні, ні сам Лев можуть цього навіть не помічати, а коли помітять, буде вже пізно. Адже якщо ця пружина зірветься, мало не буде нікому! День же буде досить наповнений подіями, які можуть спровокувати у Льва спалах раптового гніву. З боку це буде схоже на те, як якщо б хтось вирішив пограти з сірниками поруч з бочкою бензину.

ДІВА

Сьогодні день у Діви обіцяє складатися досить вдало. З самого ранку зірки гороскопу будуть налаштовувати вас на позитивний лад, наповнюючи спокійною, упевненою силою. Втім, розслаблятися не слід: протягом дня доля може не раз надати Діві прекрасні шанси для того, щоб узяти гору над своїми суперниками або конкурентами. Втративши ж ці шанси, Діва буде ще довго шкодувати про це.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам буде дуже корисний повноцінний відпочинок в колі найближчих людей. Швидше за все, вільний час їм захочеться провести вдома, однак протягом дня плани Терезів можуть неодноразово змінюватися. Хоч самі вони і не налаштовані проявляти ініціативу, але із задоволенням приймуть пропозицію погуляти або сходити в гості до друзів. Головне, щоб ця пропозиція виходила від людини, з якою Терезам по-справжньому комфортно.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону захочеться нарешті відпочити і розслабитися, ось тільки вийде це навряд чи. Швидше за все, тільки Скорпіон зручніше влаштується в якомусь затишному містечку з бажанням нічого не робити в найближчі години, як обставини змусять його різко змінити свої плани. Або просто якась ідея несподівано прийде йому в голову, нагадавши про приказку: «Полювання гірше неволі».

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільця можуть очікувати різноманітні сюрпризи! В його серці може спалахнути несподівана і бурхлива пристрасть, яка навряд чи обмежиться простим романом. Навіть якщо цей роман не буде довгим, він все одно залишить в душі відчутний слід. Почуття можуть нахлинути на Стрільця настільки раптово, що він абсолютно не встигне до них підготуватися. А можуть і не нахлинути – тут вже кому як пощастить.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерога краще не провокувати! Навіть незважаючи на його уявну поступливість і безтурботність. Не те що оточуючим, але навіть самому Козерогу може здатися, що він – саме спокій і миролюбність, проте тим більш несподіваим буде раптовий напад роздратування. Одним словом, не дратуйте Козерога – так всім буде краще!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні найефективніший шлях для Водолія – це не противитися обставинам і спокійно плисти за течією. У цей день безглуздо сперечатися з долею і тим більше намагатися діяти за суворим планом. Плани будувати, звичайно ж, можна, але при цьому Водолію слід бути готовим до того, що протягом дня вони можуть неодноразово змінюватися. Довіртеся своїй інтуїції – вона підкаже, як краще діяти в несподіваних ситуаціях.

РИБИ

Сьогодні творчий порив може хильнути на Риб абсолютно несподівано, буквально на рівному місці. Без попередження, як цунамі. Ця хвиля накриє Риб з головою, віднесе в незрозумілі дали, змусить забути про всі поточні справи і плани. Але потім, дивись, і залишить після себе на березі якусь безцінну перлину.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини