Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Економічний фашизм: з'явилися скандальні поради міністра Милованова. ВІДЕО

Економічний фашизм: з'явилися скандальні поради міністра Милованова. ВІДЕО

15-09-2019
Новий міністр економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов ще під час викладацької діяльності в Київській школі економіки роздавав скандальні поради своїм студентам.

Економічний фашизм: з'явилися скандальні поради міністра Милованова. ВІДЕО


OBOZREVATEL отримав відео, на якому він радив слухачам його лекцій "доносити на конкурентів". Так, на його думку, можна досягти успіху в бізнесі, інакше "хтось донесе на вас".



"Це правила гри. Якщо знаєте, що на вас написали донос – ви програли. Ви повинні бути кращими – маєте швидше написати донос на вашого супротивника, опонента. Суть не в тому, що ви зробили, а в тому, що ви швидко вираховуєте з ким вам не по дорозі і зжираєте ту людину першою", – говорив тоді ще викладач Київської школи економіки.

Милованов давав своїм студентам установки, що 10% людей із сфері бізнесу нібито повинні бути покарані, для того, щоб всі боялися.

"Вам необхідно підтримувати дисципліну в цій системі. Відповідно, вам необхідно грати в цю гру і постійно вгадувати, хто ваш наступний противник. А ви деретеся вгору ієрархічною драбиною. Ви намагаєтеся залізти на верх харчового ланцюжка. А там місць менше, ніж людей, і ви повинні чітко розуміти, хто ваш основний конкурент і прибирати його. Й у того, у кого краще розуміння, той буде ефективнішим на верхівці", – пояснював майбутній міністр економічного розвитку і торгівлі.

Він радив своїм учням доносити на конкурентів швидше, ніж донесуть на них.

"Насправді це не важливо, які правила ви порушуєте, важливо, що на вас донесли швидше за вас. У кожного є карт-бланш. Це такий комітет і у кожного є право убити одну людину. І всі щодня намагаються вбити одну людину. Постійно, якщо над вами верхівка зупинилася – ви туди їдете. І у вас там є ймовірність убити одну людину раз на 10 днів. Це така гра, в якій ви постійно йдете вперед", – говорив Милованов.

З 2015 року Тимофій Милованов є асоційованим професором американського Університету Піттсбурга і членом академради Київської школи економіки (з 2016-го року – її почесний президент).

У 2016 році парламент України призначив Тимофія Милованова одним із членів ради в Національному Банку України, а вже восени 2016-го той обійняв пост заступника голови ради НБУ.

У 2014-му Милованов виступив як один із творців української аналітичної платформи VoxUkraine. У 2014-2015 роках журнал "Форбс Україна" додавав Тимофія Милованова в свій рейтинговий список кращих економістів України.

Ще у серпні на той момент президент Київської школи економіки (KSE) Милованов проводив навчання в Трускавці для частини обраних депутатів від президентської партії "Слуга народу" – так звану "школу Зе-депутата".

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини