Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 17 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

17-09-2019
Скористайтеся цим, щоб подивитися на звичні речі під новим кутом, придумати витончене рішення складного завдання або знайти дотепний вихід з життєвої ситуації.

Взагалі креативність і кмітливість сьогодні будуть на висоті, так що день обіцяє принести свіжість сприйняття і безліч цікавих відкриттів. Пам’ятайте, що сьогодні захотіти щось зробити – це вже півсправи. Самі ж справи обіцяють даватися легше звичайного.


ОВЕН

День сприятливий для будь-яких починань. Навіть якщо виникнуть проблеми, ви негайно отримаєте допомогу, причому вона прийде звідти, звідки ви її не чекали. Спірні питання намагайтеся вирішувати без крику і конфліктів. Настав вдалий час для нових знайомств, які виявляться дуже доречними.

ТЕЛЕЦЬ

Цей день виявиться сприятливим для всього, що пов’язано з любов’ю і особистим життям. Одиноким представникам знаку потрібно більше часу проводити поза стінами свого будинку, так як є ймовірність зустріти свою долю. Уникайте боргових зобов’язань.

БЛИЗНЮКИ

Цей день в емоційному відношенні може видатися для вас надзвичайно спекотним. Якщо вам не хочеться загладжувати провину перед оточуючими, постарайтеся свої емоції постійно контролювати, утримайтеся від різких слів і необдуманих вчинків. Тільки так можна буде уникнути серйозного конфлікту, та й ваша бездоганна репутація не постраждає.

РАК

Постарайтеся доставляти собі якомога більше приємних емоцій. Намагайтеся не відмовляти собі в покупках, якщо вони не дуже боляче б’ють по кишені. Любителям поспілкуватися не варто себе обмежувати. А якщо хочете просто розслабитися і відпочити, то не змушуйте себе робити щось через силу.

ЛЕВ

Важливі справи на деякий час краще відкласти. Зараз ви можете опинитися в багатьох питаннях некомпетентними або просто помилятися. Не варто думати, що ви завжди праві – вас оточують не такі вже дурні люди. Ваша зарозумілість може когось образити. Зате у відносинах з дорогою вам людиною буде панувати взаєморозуміння.

ДІВА

Зустрічі з друзями і знайомими, а також різні поїздки можуть дати позитивний результат, який перевершить ваші очікування. Якщо є можливість, вирушайте за місто. Коли з’явиться час і бажання, тоді і займетеся насущними проблемами. У любовних відносинах вас можуть очікувати приємні сюрпризи. Зірки застерігають: будьте дуже обережні з алкоголем.

ТЕРЕЗИ

Можлива невелика сварка з коханою людиною або старшим членом сім’ї. Вона буде породжена не принципова розбіжностями, а простим небажанням вислухати і зрозуміти один одного. Робити перший крок до примирення доведеться вам. В даний період ви можете як магнітом притягувати до себе непорядних людей. Будьте напоготові!

СКОРПІОН

Вам потрібно встояти перед принадними діловими пропозиціями, навіть якщо вони здадуться перспективними. Якщо все ж потрібно буде обов’язково прийняти рішення, чи варто проконсультуватися із знаючими людьми. І, до речі, навіть це не стане гарантією успіху. Зате день буде вдалим у всьому, що стосується любові, особистого життя і нових знайомств.

СТРІЛЕЦЬ

День сприятливий для розважальних заходів, а також для зустрічей, переговорів і ведення справ. Якщо ви зберетеся в гості зі своєю коханою людиною, постарайтеся не обділити її увагою. Інакше ваша поведінка послужить джерелом образи і конфлікту. Все, як у старій пісні: «Дуже ранимі наші улюблені…». Будьте делікатнішими.

КОЗЕРІГ

Енергія буде зараз в вас бити ключем. Ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом всіх оточуючих. Деяких представників знаку чекає нове кохання або цікаве знайомство. Якщо життя – зебра, то для вас почалася широка біла смуга.

ВОДОЛІЙ

Не допускайте суперечок, конфліктів і з’ясування стосунків з колегами, рідними і просто з оточуючими людьми. Якщо ви зараз зможете втримати себе в руках, то скоро ваші справи підуть на поправку, а якщо зірветься, то конфлікт може прийняти затяжний характер.

РИБИ

День сприятливий у багатьох відношеннях. Якщо хочете його зробити незабутнім, то ініціативу доведеться брати в свої руки. Втім, вам не звикати. Йде вдалий час і для покупок. Не відмовляйте собі в тому, про що довго мріяли. Зараз потрібно більше часу приділяти своєму здоров’ю і фізичній формі.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини