Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 21 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

21-09-2019
Логіка сьогодні буде превалювати навіть в любові – день абсолютно не підходить для романтичних безумств, але ідеальний для конкретних кроків і пропозицій.

В інших сферах життя холодний розум допоможе знаходити рішення найскладніших завдань – це може принести відмінні плоди і в навчанні, і в науці, і в побуті, і в робочих питаннях. Правда, абстрактність мислення, властива цього дня, може обернутися і своєю зворотною стороною. Зірки попереджають про такі можливі підступи, як відхід у себе і відрив від реальності.

ОВЕН

Сьогодні день підходить для початку нових справ, які розраховані на тривалий термін. Ви легко будете досягати домовленостей, тому потрібно заздалегідь підготуватися до розмов з людьми, від яких розраховуєте що-небудь отримати. На любовному фронті все стабільно.

ТЕЛЕЦЬ

В цей день в вас може прокинутися незрозуміла впертість. Ви будете стояти на своєму, навіть помилковій на думці, не пояснюючи нікому причин такої поведінки. Це не припаде до смаку тим людям, з якими ви працюєте. На цьому грунті може бути конфлікт. Щоб уникнути цього, присвятіть своїх колег в проблеми, і разом ви зможете знайти вихід з ситуації, що склалася.

БЛИЗНЮКИ

Сьогоні на вас чекає багато справ, і практично з усіма ви зможете впоратися. Постарайтеся до всього поставитися з повною відповідальністю, тому що згодом це зарахується і принесе додаткові бали в послужний список. В цей час на вас можуть очікувати нові романтичні захоплення.

РАК

Сьогодні ваші ділові якості можуть послужити вам хорошу службу. Тільки з обережністю поставтеся до пропозицій, що виходить від людей, яких ви не дуже добре знаєте. Не давайте волі своїм негативним емоціям. Все сказане зопалу може бути спрямоване проти вас.

ЛЕВ

На даному етапі вам може знадобитися допомога. Саме друзі, знайомі і близькі люди прийдуть на виручку, причому вам про це навіть не доведеться їх просити. Хоча особливих складнощів виникнути не повинно, але дрібниці можуть доставити клопоти. Уникайте з’ясування стосунків з коханою людиною.

ДІВА

На даний момент глобальних подій статися не повинно. А з повсякденними справами ви впораєтеся без додаткових зусиль. З боку близьких ви знайдете розуміння і підтримку. Киньте всі свої сили на здійснення добрих справ. Все, що ви зараз зробите хорошого, в найближчому майбутньому повернеться сповна. У цей день зверніть увагу на своє здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Беріть, як то кажуть, бика за роги і домагайтеся того, що хочете отримати. Якщо будете сидіти склавши руки, то день пройде даремно. Постарайтеся не ображати близьких людей, так як все сказане зопалу може повернутися до вас бумерангом.

СКОРПІОН

Зараз ви можете зіткнутися з деякими труднощами в любовній сфері. Вам буде складно знайти спільну мову з людиною. яку любите, і через будь-які дрібниці ви опинитеся здатними влаштувати скандал. Будь-якими способами намагайтеся уникати конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

Даний період допоможе вам сконцентруватися і зайнятися плануванням нових серйозних справ. Цей день більше підходить для підготовчих робіт, але те, що вдасться зробити зараз, порадує вас. У родинному колі – тиша, гладь і божа благодать.

КОЗЕРІГ

Сьогодні на роботі можуть виникнути різного роду конфлікти і ви опинитеся втягнутими в них. Постарайтеся не приймати чию-небудь сторону, займіть нейтральну позицію. В іншому випадку ви, без вини винуваті, можете потрапити під гарячу руку керівництва.

ВОДОЛІЙ

Всі ваші думки – про взаємини з коханою людиною. Ви будете чимось незадоволені, але не поспішайте викладати все начистоту і грюкати дверима. В даний період ви схильні до перебільшень і спотворення інформації, тому краще порадитися з тим, кому ви довіряєте.

РИБИ

Сьогодні не соромтеся впроваджувати нововведення в різних областях вашого життя. Навіть ті ідеї, які на перший погляд можуть здатися нереальними, незабаром знайдуть міцний фундамент. Вам слід бути уважнішими за кермом, і якщо внутрішній голос противиться дорозі, то краще скористатися громадським транспортом.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини