Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 29 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

29-09-2019
А ось в спілкуванні з колегами вас можуть чекати не найприємніші моменти.

У плані любові день хороший для ніжних, чуттєвих і глибоких відносин, але ніяк не для флірту або швидкоплинних знайомств. Галасливі вечірки теж протипоказані. З заходів підійдуть ті, які зачіпають глибинні струни душі, начебто походу на хороший спектакль або прогулянки під місяцем. Втім, і просто провівши вечір вдома наодинці один з одним, ви не пошкодуєте.

ОВЕН

День більше розташовує до неспішного виконання повсякденних обов’язків. Не плануйте занадто багато справ – надмірні фізичні навантаження зараз протипоказані. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі в компанії приємних людей.

ТЕЛЕЦЬ

День не несе ніякої негативної інформації. Можна планувати будь-які заходи. Але будьте стримані і коректні при спілкуванні з оточуючими людьми. Ви можете образити людину і навіть не усвідомити цього. Не відмовляйтеся від допомоги, яку вам запропонують у цей день.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не починати нових справ. Ви ще не готові для роботи, яку вам можуть запропонувати. Якщо справа варта, воно нікуди не дінеться. Зараз не дуже вдалий час для розвитку любовних відносин, так як можливі сварки, обмани і інші неприємності.

РАК

Швидкий ритм життя і різноманіття подій не дозволять стояти на місці. Не бійтеся змін. Постарайтеся все розпланувати і не піддаватися суєті. Більше уваги приділяйте побутових питань, наведіть порядок в домі, викиньте старі непотрібні речі. Приємні сюрпризи можуть очікувати в любовних відносинах.

ЛЕВ

Чи не пропускайте заходи, які можуть вплинути на ваше майбутнє. Навіть якщо вас просто запросять в гості, обов’язково сходіть. Зараз є всі шанси схопити удачу за хвіст. Швидше за все, вам надійдуть цікаві пропозиції.

ДІВА

Не дозволяйте собі лінуватися. Багато «темні місця», які мали місце у вашому житті, почнуть прояснюватися, і все стане на свої місця. Зараз покладайтеся лише на себе. Вам самим потрібно бути в курсі всіх справ і подій і не випускати з уваги навіть дрібниці.

ТЕРЕЗИ

У вас можуть виникнути цікаві ідеї. Не соромтеся звертатися до тих, хто здатний допомогти. Потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості і продумати, як уникнути втрат і зберегти стабільність. Це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких ви маєте теплі почуття.

СКОРПІОН

Складно передбачити, як ви себе поведете в тій чи іншій ситуації. На один і той же вислів ви можете відреагувати по-різному, причому визначити, що вплинуло на вашу реакцію, абсолютно неможливо. Попросіть близьких людей бути до вас зараз поблажливіше.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз йде вдалий час для професійної діяльності, і ви зможете впоратися з багатьма справами. Не виключені нові романтичні знайомства. Порадують близькі люди. Уникайте серйозних грошових витрат. Не слід брати кредити і давати в борг.

КОЗЕРІГ

Не варто проявляти завзяття в справах, які на даному етапі вам не під силу. Чи не перевтомлюйтеся. День може стати багатообіцяючим в плані любовних відносин, розваг, відпочинку та поїздок. Проявіть ініціативу, знайдіть старих друзів і організуйте зустріч.

ВОДОЛІЙ

Не приймайте поспішних рішень. Творчий підхід до будь-якої справи обіцяє якщо не повний успіх, то, по крайней мере, гідний результат. На роботі і особливо вдома намагайтеся контролювати свої емоції, остерігайтеся неповажних висловлювань про кого-небудь зі свого оточення.

РИБИ

Зараз вдасться обійти перешкоди, які можуть спорудити на вашому шляху заздрісники. Але для цього не намагайтеся з’ясовувати стосунки і що-небудь доводити. Для досягнення хороших результатів потрібно діяти самостійно. Це позбавить вас від багатьох хвилювань і марних надій.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини