Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
ПОРАДИ ЯК ПРАВИЛЬНО ПРАТИ ЧОРНИЙ ОДЯГ

ПОРАДИ ЯК ПРАВИЛЬНО ПРАТИ ЧОРНИЙ ОДЯГ

30-09-2019
Якщо знати ці дієві способи догляду за чорним одягом, то ваші речі будуть довгий час як нові.

1. Якщо ви не хочете, щоб речі набули сірого відтінку після прання в пральній машині, використовуйте завжди делікатне прання. І не забудьте, що в пральний порошок необхідно додавати щіпку дрібної солі.

2. Щоб зберегти і освіжити чорний колір. Наповніть таз холодною водою. Додайте туди дві столові ложки оцту. Замочіть в отриманому розчині чорний одяг. Дайте йому полежати в тазі 20 хвилин, відіжміть без полоскання. Потім виперіть речі так, як ви зазвичай їх перете в пральній машині або руками.

3. Ще один спосіб освіжити чорний колір. Налийте в таз окропу і додайте в нього мелену натуральну чорну каву. Розчин повинен вийти дуже міцним. Опустіть в нього вицвілий чорний одяг. Дайте одягу полежати в цьому ароматному засобі 20-30 хвилин. Потім виперіть річ вручну з делікатним миючим засобом. Це досить дорогий спосіб, але погодьтеся – улюблена чорна річ вартує того.

4. А таким способом можна освіжити речі, які немає можливості відіпрати руками або в пральній машині. Він добре підійде для прання чоловічих штанів, спідниць і навіть піджаків з натуральних тканин. Приготуйте в тазу розчин кип’яченої води і тютюну. Пропорція повинна становити п’ятнадцять грамів тютюну на літр окропу. Запарюйте окропом, дайте охолонути до 40 градусів, процідіть. Потроху наносите розчин на одяг щіткою. Після цього прополощіть річ в прохолодній воді.

5. Дуже легкий спосіб освіжити і закріпити чорний колір – це полоскати речі з чорною тушшю. Правда, цей спосіб підходить тільки для ручного прання. Додайте трохи чорної туші і одну-дві столові ложки оцту під час останнього полоскання

6.Повернути чорним речам насиченість кольору і усунути запах поту допоможе питна сода. Ідеальний метод для догляду за сорочками і блузами! Після прання зробіть наступне замочування. Наберіть в таз теплої води і додайте туди столову ложку питної соди, занурте туди чисті речі, які пралися в пральній машині або руками. Потримайте в розчині 10-15 хвилин. Прополощіть.

7. Ну, і спосіб для самих ледачих. Віднесіть річ, якій ви хочете повернути насичений чорний колір, в хімчистку. Там їй знову нададуть початковий відтінок.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини