Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 21 січня 2020: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 січня 2020: прогноз для всіх знаків Зодіаку

21-01-2020
Знакам зодіаку допомагатимуть зірки в рішенні бюрократичних питань, і для багатьох з них звернення завершаться успіхом. А трьом знакам належить зробити доленосний вибір, а правильне рішення буде підказано ззовні, причому відповідь прийде несподівано.

Овен

Сьогодні Овни волелюбні, схильні при будь-якому розвитку подій залишатися оптимістами і трохи ідеалістами. Це відповідний день для відпочинку. Якщо ви не можете дозволити собі знехтувати роботою, зірки радять вибирати ту її частину, що пов'язана з розширенням горизонтів, мінімумом відповідальності і контролю. Не варто приступати до нових справ, бо діловий ентузіазм протягом доби буде падати, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто відкласти починання, сьогодні висока ймовірність фальстарту. Може бути не зовсім чітке уявлення про цілі і способи їх досягнення. Можливі помилки, пов'язані з іншою країною або культурою. Натомість у цей день можна дозволити собі пробний хід: якщо ви оступитеся, у вашої помилки не буде системних наслідків. Якщо ви літаєте в хмарах, у вас ще є час спуститися за землю.

Близнюки

Близнюки проведуть день чудово, якщо вловили дух моменту і пристосувалися до навколишнього середовища. Найважливіше вже сказано, але якщо ви спостережливі і сприйнятливі, обстановка продовжить давати корисні підказки. Це особливо актуально, якщо ви вчитеся або викладаєте, практикуєтеся в іноземній мові або водінні авто, подорожуєте, чи шукаєте попутників, ведете переговори або партнерську діяльність.

Рак

Сьогодні Ракам складно проявити суворість, вчинками може керувати ідеалізм і бажання допомогти. Швидше за все, в цей день ви не отримаєте принципово нових вказівок і не опинитеся під жорстким контролем. Доведеться діяти по ситуації або продовжувати розпочате. Це не найкращий момент для починань, зате є час на дрібниці, пов'язані зі здоров'ям, рутинною працею або дрібними технічними питаннями.

Лев

Леви можуть використовувати цю добу для відпочинку від роботи і рутини. Пасивного способу життя сьогодні краще уникати, але і перевтомлюватися не рекомендується. Варто звернути увагу на поведінку друга, партнера, дитини, учня — або своєї особистої аудиторії, якщо ви особа публічна. Можливо, вам хочуть щось сказати, або чекають вашої персональної думки. На вашому горизонті може з'явитися значима людина.

Діва

Сьогодні Діви залежні від домашніх і інших турбот, що виникли напередодні. Нових авралів не передбачається, але відгомін вчорашньої суєти може нагадувати про себе до ночі. Можливі перестановки в звичному укладі, зміна колеги, підлеглого, підопічного. Буде важко прийняти зважене рішення, оцінити новини. Не варто проявляти надмірну старанність і нервувати з-за дрібниць, інакше можлива перевтома.

Терези

Сьогодні Терезам важливо залишатися чутливими до навколишнього середовища та інформаційного потоку. Залишається шанс помітити цікаві дрібниці, які ви напередодні пропустили із-за метушні. У вас з'являється свіже джерело інформації або натхнення, але поки краще не кидати на нього всі сили. Якщо ваш спосіб життя передбачає постійне перебування вдома або в закритому просторі, не варто поспішати назад в клітку.

Скорпіон

Сьогодні зірки радять Скорпіонам «тримати ніс за вітром» і діяти виключно по обстановці. Робити в цей день серйозний крок не варто: хороша ідея, пущена в хід не в той момент, принесе мало користі. Краще не поспішати з відповіддю на питання або реакцією на нововведення. Обдумуючи подальшу тактику, варто врахувати допущені промахи, особливо, якщо через них ви несете фінансові втрати.

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть слідувати своїм звичкам і примхам, відштовхуватися від особистих потреб та поточного самопочуття. Свобода вибору буде супроводжуватися малою результативністю: за що б ви не взялися, у вас навряд чи вистачить сил довести розпочате до кінця. Потік вашої енергії буде не дуже стабільним і до вечора може вичерпатися (особливо, якщо вчора ви вели активний та безладний спосіб життя).

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам звести до мінімуму будь-яку активність, уникати публічності, фізичних навантажень, нових починань, зайвих ризиків. Навіть якщо вас переповнить ентузіазм, краще обмежитися мінімумом дій: легкою розминкою, неминучими рутинними контактами. В цей день невисока ефективність, ймовірні помилки. Можна ненароком «розбудити зло»: нездужання, старі травми, таємних ворогів.

Водолій

Сьогодні Водолії потребують однодумців. Навіть якщо спільне діло зроблено, буде природним бажання довше побути серед духовних братів або «друзів по нещастю», опинитися з ними в одному ідейному полі. Можливо, це дасть вам надію на віддалене майбутнє. Пустити енергію в новий проект не вийде, краще спілкуватися у вільному режимі і згорнути контакт, як тільки не буде про що говорити.

Риби

Сьогодні Риби в уразливому положенні і можуть опинитися на роздоріжжі. Братися за нові справи не варто, поки не «змінився вітер». Небезпечно стояти в помилках: упертість і помилкова гордість не додають плюсів вашій репутації. Небажано озвучувати свої наміри, піддаватися бурхливим емоціям. При зниженні гостроти суперечностей краще не спокушатися: якщо конфлікт зам'яли, це ще не означає, що він вичерпаний.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини