Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 30 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

30-01-2020
Сьогодні на Козерогів і Терезів очікують приємні звістки, а Овнам і Стрільцям потрібно буде добряче попітніти, аби досягнути бажаного результату. Дізнайтесь, що ж саме для вас підготували зорі на цей день!


Овен

Сьогодні Овни — ідейні ентузіасти і готові звернути гори. Сміливість дозволить зневажати перешкоди і хвацько брати бар'єри. Головними мотивами будуть особисті потреби, успіх, кар'єрний та професійний ріст, бажання довести, перевершити або перемогти. Можливе підвищене службове завзяття, прагнення вести відразу два проекти. Багато Овнів встигнуть не тільки попрацювати, але й знайти час для енерговитратного спорту.

Телець

Сьогодні зірки закликають Тельців стати більш мобільними і енергійними. Це не той день, коли можна довго розгойдуватися: легко упустити потрібний момент або подарувати хороший шанс супернику. Не варто брати на себе занадто багато: ви можете не потягнути завдання в довгостроковій перспективі. Краще зробити одноразовий, але потужний ривок. Також, є ризик «лити воду на чужий млин», а не працювати на себе.

Близнюки

Близнюкам варто взяти активну участь у партнерському або колективному проекті. Якщо ви заздалегідь оцінили всі ризики, то і парна співпраця, і командна гра будуть однаково вдалими. У вас можуть зав'язатися знайомства і з'явитися нові друзі. Вам буде з ким поділитися ідеєю або кому «передати м'яч». Попутно, для вашої групи і особисто для вас відкриються цікаві перспективи на далеке майбутнє.

Рак

Сьогодні Ракам доведеться активно попрацювати для досягнення мети. День допомагає проявити винахідливість, дозволяє вчасно надати послугу начальникові або важливій особі. Багато вирішить ваша енергія, азарт, переконаність і «спортивний» підхід до справи. Успіх у малому подарує натхнення для взяття більш високих вершин. Можливо, ви зважитеся на боротьбу з сильним суперником або спробуєте комусь щось довести.

Лев

Сьогодні Леви можуть дати волю творчій або духовній стороні своєї натури. День дає сили для боротьби за ідею, дарує енергію для подорожей, занять спортом, розширення можливостей, подолання перешкод. Сплеск ентузіазму допоможе взятися за об'ємне і (або) ризиковане завдання. Відмінний момент для початку справ, для старту навчання або бізнесу за кордоном, співпраці з іноземцями та іногородніми.

Діва

Сьогодні Діви здатні на одному диханні впоратися зі складною справою. Одноосібно або з чужою допомогою — не так важливо, якщо в підсумку вона буде виконана. Не варто бути в цю добу пасивними, боязкими, відкладати неприємні процедури, займатися елементарною рутиною, краще направити енергію на подолання перешкоди. Але спочатку вам не завадять заходи обережності, так як в будь-якій сфері зростуть ризики.

Терези

Сьогодні Терезам не наздогнати більш напористих і заповзятливих людей. Краще відмовитися від змагань будь-якого роду, але використовувати будь-який шанс для співпраці. З вами охоче вступлять у діалог і будуть мати справу, якщо ви корисні й поділяєте чужі ідеї. Гра на рівних може виявитися проблематичною. Якщо ви честолюбні, будьте морально готові змиритися з роллю молодшого партнера або асистента.

Скорпіон

Скорпіонів чекає клопіткий динамічний день. Зросте фронт робіт. Завдання будуть цікавими і пізнавальними, нудьгувати не доведеться. Якщо у вас є підлеглі, важливо пробудити в них ентузіазм, мотивувавши ідеєю або грошима. День гарний для тренувань, випробувань, для тестування інструментів, ліків і техніки, для обкатки програм, для дресування тварин. Можливе відрядження.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям потрібен творчий активний спосіб життя, улюблена справа чи хобі. Природна здатність захоплюватися буде помножена для багатьох Стрільців на особливість самої ситуації, в якій «апетит росте під час їжі». Якщо вам хочеться перемогти, розширити свій вплив, продемонструвати свій талант або маніфестувати свій світогляд, не будуть мати значення витрати фізичні і моральні.

Козоріг

Козорогам сьогодні небезпечно йти напролом і діяти відкрито. Наприклад, насаджувати свою владу, нав'язувати переконання. Пресингуючи оточуючих, ви нашкодите собі. Надмірна прямолінійність особливо небезпечна в сім'ї. Краще використовувати гнучку тактику, яку вам підкаже сама ситуація. Якщо дозволяє здоров'я, ентузіазм добре вкласти в поточні домашні роботи. Допомагаючи іншим, не варто вимагати подяки.

Водолій

Цей день стане для Водоліїв цікавим, інформативним і продуктивним. Зірки радять не відкладати відрядження, візити, листування, пошуки, тренування, не відмовлятися від запрошень до дискусій та відвідування заходів. Не варто упускати і момент для прояву власної ініціативи. Вас почують і зрозуміють співрозмовники. Можливі знайомства. Дрібні актуальні рішення краще реалізовувати відразу.

Риби

Обставини цього дня запрошують Риб стати більш сміливими і заповзятливими. Зірки радять заздалегідь обмежити поле для маневру, особливо, в бізнесі, в правових, професійних і фінансових питаннях. Виставлені ліміти допоможуть вам не перейти критичну межу і не здійснити стратегічну помилку. Тактичні промахи менш небезпечні, вам вдасться щось виграти. Можлива купівля потрібних дрібниць.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини