Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Гороскоп на 17 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

17-02-2020
Гороскоп сьогодні погано підходить для рутинних занять і роботи, що вимагає точності і уваги.

Овен

Овнам зірки радять використовувати цей день для підготовки та психологічного настроювання. Важливо зміцнити свій дух. У ситуації, що склалася стають небезпечні помилки. Варто пам'ятати про нестабільний інформаційний фон, ймовірну плутанину. Можливі проблеми в спілкуванні з іноземцями, попутниками, вчителями та учнями. Краще не вирушати в цю добу в дорогу, не налагоджувати зв'язок, не приступати до навчання.

Телець

Сьогодні Тельці не зобов'язані слідувати буквально жорстким непорушним принципам, мають право дозволити собі свободу поглядів і (або) дій. Багато Тельців відчують себе незатишно в такому «вільному плаванні», відчують невпевненість через відсутність твердих орієнтирів. Зірки підказують, що в накатаній колії або під чиєсь крило ви зможете повернутися завтра, а сьогодні вам краще прийняти ситуацію як є.

Близнюки

Цей день не дає відповідей на власні питання Близнюків і заважає їм ясно відповісти на чужі кроки. Наприклад, дати чітке визначення своїх почуттів, озвучити недвозначну згоду або тверду відмову. Не виключено, що буде також «темнити» ваш партнер або співрозмовник, навколо будуть циркулювати сумнівні чутки. Це не найкращий момент для переговорів, консультацій, затвердження планів.

Рак

Ракам аж до ночі не варто послаблювати пильність в дрібницях. Сьогоднішні непорозуміння, в більшості своїй — логічне продовження вчорашніх. Чим менше ви допускали дрібних недоліків напередодні, тим простіше вам буде жити в дані добу. Зірки радять відкласти важливі контакти, перевіряти будь-які дані щодо вихованців, поїздок, роботи, обслуговування та технічної підтримки, медицини і здоров'я.

Лев

Левам сьогодні легко бути щирими, але може бути важко тримати фокус на правді і зберігати ясність погляду. Завдання ускладнюється, якщо ви схильні до навіювань і довірливі. Майстром «наводити тінь на тин» може виявитися ваша дитина, кохана людина, учень або вчитель, а також хтось зі знайомих (особливо, іноземців). Це не найкращий день для обговорення делікатних тем, питань минулого або безпеки.

Діва

Дівам сьогодні не варто чекати повної ясності і прозорості в діалозі. Якщо вам здається, що ви все зрозуміли або зрозуміли вас, не варто спокушатися: незабаром виникнуть питання. Чужа мова може буяти натяками, інформаційний потік — неточностями. Навіть з домочадцями і партнером ви часом будете говорити немов іноземною мовою. Окремою проблемою стануть нюанси минулого: старі слова, давні зв'язки.

Терези

Терезам сьогодні не завадить бути більш пильними в поїздках, на прогулянках і в спілкуванні. Серйозних проблем не очікується, але аж до ночі можлива плутанина в маршрутах, часі зустрічей, способах зв'язку та інших деталях. Велика ймовірність помилитися, стати жертвою чуток і пліток, недомовок або забудькуватості. Вірогідні зірвані дзвінки і зустрічі, спам в пошті, помилки при листуванні. Не виключений ефект дежавю.

Скорпіон

Скорпіонам день обіцяє ланцюжок дрібних неузгодженостей. Чим інтенсивніший контакт зі світом, тим їх більше. Непорозуміння можуть бути пов'язані зі спілкуванням, навчанням, перекладом тексту, домовленостями. Помилки можуть відбитися на матеріальному становищі, на якості угод, послуг або знань. Не завжди врятує пильність: дещо складно передбачити в силу необізнаності або дезінформації, обману або забудькуватості.

Стрілець

Стрільцям сьогодні не варто цілком покладатися на чарівність, талант і успішність. У багатьох питаннях стан справ явно заплутаний, в зв'язку з туманним інформаційним фоном, обманом або самообманом. Ви і близькі здатні взаємно заінтригувати один одного. З надр минулого може спливти факт, який виставляє вас в спотвореному світлі. Можуть підвести спогади, несвідомі побутові або мовні звички.

Козоріг

Сьогодні у Козорогів день затишшя, мовчання або сумнівів. Значні кроки і активні контакти рекомендується відкласти, а від зайвої суєти відмовитися під будь-яким приводом (або зовсім без пояснень). Що стосується інформаційного фону, то в цю добу зірки радять вам або абстрагуватися від нього, або сприймати все виключно в довідковому порядку і вивчати факти лише з академічного інтересу.

Водолій

Водоліям сьогодні варто уникати серйозних розмов із друзями, участі в конференціях і дискусіях. Зокрема, зірки радять не захоплюватися обговоренням фінансових фактів. Якщо ваша мета — спільно з'ясувати істину, то зараз ви її навряд чи знайдете. Фокус уваги виявиться розмитий. Можливе повторення давніх помилок в суперечці, дослідженні. Можуть виявитися старі суперечності, упущення, недомовки, підтасовки.

Риби

Рибам сьогодні не варто вдаватися до пояснень, знайомитися з новими людьми або намагатися відновлювати старі контакти. Аж до ночі множинні спотворення будуть заважати і чесному діалогу, і вашій особистій продуктивній саморефлексії. Великий ризик обману, ілюзій, дезінформації, що йде з минулого непорозуміння, помилкових аргументів. Краще відмовитися від поїздок, починань, переговорів, планування.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини