Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
17 лютого — день Миколи Студеного: історія, традиції та прикмети свята

17 лютого — день Миколи Студеного: історія, традиції та прикмети свята

17-02-2020
Православні християни 17 лютого згадують про ігумена Студійського преподобного Миколу сповідника. У народному календарі дату називають Микола Студений або вовчий сват.

Ким був святий Микола Студійський?

Жив Микола на острові Кріт у VIII-IX століттях. Коли йому було десять років, батьки віддали сина виховуватися в Студійський монастир. При обителі він закінчив училище, а після прийняв чернечий постриг. У зрілому віці Микола був поставлений ігуменом цього монастиря.

Святого Господь нагородив даром зцілення, тому в молитовних зверненнях його просять позбавити від захворювань, особливо від проблем зі шлунково-кишковим трактом.

Які на цей день обряди і традиції?

До 17 лютого завжди посилювалися морози, але люди вже не боялися, вважали, що це останній холод перед приходом весни. Середину лютого присвячували домашнім турботам і підготовці до нового сільськогосподарського сезону. Потихеньку починали перевіряти інструмент і насіння перебирати.

На Миколу Студеного було заведено проводити ритуали для залучення багатства і успішного продажу чого-небудь. Цілителі в цей день лікують від недокрів'я і тілесних слабкостей.

Існувало на Русі й кілька заборон на 17 лютого:

• У цей день не треба в ліс ходити. У диких звірів як раз період весільних забав, коли вони становлять найбільшу небезпеку. У зв'язку з цим дату в народі назвали «вовчий сват».

• Щоб не накликати на себе і на сім'ю великі біди, не можна сьогодні волосся і нігті стригти.

Наблизьте виконання своїх заповітних бажань за допомогою магії вітру

Найсильніші вітри в році дмуть в лютому. Люди давно навчилися використовувати силу цієї стихії собі на благо. З допомогою вітру можна загадувати потаємні мрії і посилати їх у космос.

Потрібно тільки знайти відкритий безлюдний простір, стати, розкинувши руки в сторони, сконцентруватися, а потім голосно і чітко вимовити своє бажання. Щоб воно неодмінно збулося, необхідно врахувати деякі правила.

Конкретика

Кожна мрія повинна мати конкретне формулювання. Не можна вимовляти невизначені займенники, типу «якийсь», «десь», «хтось». Всесвіт цього не зрозуміє.

Якщо хочете поліпшити свої житлові умови, то говоріть конкретно, чого бажаєте — велику трикімнатну квартиру в центрі міста або невеликий заміський будиночок.

Коли мрієте про нову роботу, також конкретизуйте — де вона повинна знаходитися, яку хочете посаду і з якою зарплатою.

Позитивний настрій

Запускаючи мрію у Всесвіт, ні на секунду не можна сумніватися в її виконанні. Якщо ви будете вголос повторювати своє бажання, а в душі і в думках сумніватися, що воно здійсниться, то так і вийде.

Сила вітру підхопить і понесе у космос не лише ваші слова, але і думки, а якщо вони негативні, то таким буде і результат.

Правильне формулювання

Своє бажання говоріть в теперішньому часі, немов воно вже здійснилося. Не потрібно вимовляти «Я хочу знайти хорошого чоловіка», треба говорити «Я заміжня за хорошою людиною». А замість: «Хочу великий затишний будинок», скажіть «Я живу у великому затишному будинку».

Слово «хочу» категорично не можна використовувати при формулюванні мрії. Так само як і частку «не», космос її просто не чує. Для Всесвіту будь-яка ваша фраза з часткою «не» буде звучати з точністю до навпаки. Ви скажете «Я не бідна», «Я не хвора», а вийде «Я бідна», «Я хвора».

Запам'ятайте! Мрія повинна звучати ствердно — «Я здорова», «Я красива», «Я багата», «Я щаслива».

Також важливо, щоб ваші мрії не завдали шкоди іншим людям. Навіть якщо ви на когось затамували сильну образу, ніколи не просіть поганого для цієї людини.

Прикмети погоди на 17 лютого

У ніч на 17 лютого спостерігають за небом. Червоний місяць передвіщає сильний і поривчастий вітер вдень.
Якщо на Миколу Студеного густий туман на землю опустився, значить, в найближчі дні очікується відлига і сильний снігопад.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини