Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Як вибрати обручку

Як вибрати обручку

21-02-2020

Джерела символіки обручки треба шукати в самому символі кільця. Ще з часів первісного суспільства вважалося, що кільце, тобто коло, означає зв'язок, союз, обітницю. Протягом історії людства його значення змінювалося під впливом культури, релігії, філософії окремих регіонів. Обручки у 21 столітті — важливий весільний атрибут, в першу чергу. Але є багато забобонів на тему того, які потрібно купувати обручки. Наприклад, парні мають великий попит, ніж моделі, створені за індивідуальним замовленням молодят. Вірити забобонам чи ні — особисте питання для кожних нареченої й нареченого. Однак, подивитися фото обручок перед покупкою варто, щоб вивчити кожен елемент вашої головного ювелірного аксесуара. На сайті https://diamant.ua/catalog/obruchalnye-koltsa/ магазину "Ювелірна карта" можна знайти каблучки на будь-який смак.



Обручка: що врахувати при виборі?

Це такі крітерії:


- метал;


- розмір;


- зовнішній вигляд.


Якщо поставлена мета придбати обручку, пам'ятайте: це прикраса, яку ви будете носити щодня протягом свого життя. Тобто, якість, краса, надійність і міцність повинні бути обов'язковими характеристиками. Щоб купити обручки, відповідні цим критеріям, ювеліри рекомендують звертати увагу на метал, вставку, стиль і розмір. Вибір між металами часто обґрунтовується винятковими перевагами молодят, а ось щодо проби, то чим вона вища, тим міцніша та якісніша обручка. Також популярні комбіновані прикраси, в яких гармонійно поєднується червоне золото з вставками білого металу.
Класичні моделі створюються без ювелірних вставок, але все частіше купують моделі з дорогоцінними каменями. Якщо більше подобаються примірники з інкрустацією, подивіться прикраси з діамантами або фіанітами. При виборі огранки краще вибрати коло, оскільки це універсальна обробка мінералів, які не дряпає шкіру при щоденному носінні. Також зверніть увагу на розмір самого каменю. Обручка — символ любові, а не розкішна коштовність, тому великі мінерали в оздобленні будуть недоречні.
Обручки — це унікальна і особлива прикраса, яку людина носить завжди при собі, тому так важливо ще перед одруженням вибрати свої символи сімейних уз. Знайти їх в Україні не важко, але, щоб одержати високу якість і високий рівень зносостійкості, потрібно звернутися в ювелірні салони з хорошою репутацією. Інтернет-магазин "Ювелірна карта" пропонує українцям чудові ювелірні вироби, якість продукції яких контролюється відповідними органами. Обравши каблучку тут, ви із превеликим задоволенням будете вдягати як знак вашого вічного кохання.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини