Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 24 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

24-02-2020
Левам слід набратися сил і терпіння, адже попереду на вас очікує насичений день, а от Ракам можна трішки розслабитися, адже ви на це заслужили.

Овен

В цю добу Овнам корисно попрацювати зі своїм внутрішнім світом. Якщо вас переслідують погані сни або нав'язливі спогади, позбавляють сили волі психологічні залежності або погані звички, саме час розібратися в коренях ситуації та пошукати шляхи для «закриття гештальта». Запас енергії у вас сьогодні не надто великий. Краще скасувати необов'язкові справи і не братися за принципово нові завдання.

Телець

Тельцям ця доба залишить простір для спогадів, які часом будуть химерно переплітатися з фантазіями про майбутнє. Зараз немає сенсу поспішати, краще дозволити їм розвиватися природно. Відкинувши суєту, ви зможете більш ґрунтовно подумати над забутою ідеєю або іншим «привітом з минулого», зможете виділити більше часу на поїздки, мрії, роздуми, перегляд старих фільмів.

Близнюки

Від Близнят день вимагає вміння керувати потоком своїх думок та емоцій. Не варто сподіватися на бурхливу динаміку: у хід подій втрутяться неминучі затримки і вимушені тайм-аути. Затверджувати плани рано: у них виникнуть додаткові пункти, і кожен здасться важливим. Багато ваших сил віднімуть спогади, ви можете віддаватися їм свідомо чи аж до ночі віддавати їм енергію у фоновому режимі.

Рак

Сьогодні Раки можуть дозволити собі побути мрійниками, ідеалістами, фантазерами. Гра пам'яті і уяви захопить не тільки вас. Не виключено, що ви будете перебувати з важливими для вас людьми в одному «тонкому» вимірі, а ваша здатність читати чужі думки і почуття межуватиме з телепатією. Об'єднуючим полем може стати позачасова духовна єдність або цілком конкретне спільне минуле.

Лев

Сьогодні багатьом Левам необхідний «промінь світла в темному царстві». Наприклад, у світі їх власних спогадів, старих побоювань або нових припущень. Без надійного провідника або точного орієнтира ви ризикуєте потрапити в щільний туман, вибратися з якого буде непросто. Вам може перешкодити внутрішня слабкість, меланхолія, слізливість, нездужання, зайва поступливість перед обличчям навіювання або спокуси.

Діва

Дівам в цю добу знадобиться вміння бути слухачами, які розуміють і співчувають. Не буде зайвим талант психолога, досвід консультування або навик розгадування таємниць. Багато з того, що говорять оточуючі, вам доведеться «читати між рядків». В ході спілкування не виключений обмін ролями — наприклад, ви можете зробити співрозмовника своїм повіреним або сповідником, хоча спочатку він чекав цього від вас.

Терези

В цю добу Терезам краще бути скромнішими і залишатися на других ролях. Щоб вести публічне життя і грати на рівних з іншими, знадобиться надійний тил, перевірений помічник. Бажано бути на зв'язку з людиною, яка готова підстрахувати (подбати про ваших близьких, виконати невидиму рутинну частину роботи). У разі хвороби рекомендується тримати контакт з лікарем або мати при собі ліки.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони готові зануритися в океан інтимних переживань, наприклад, давніх спогадів з романтичним або чуттєвим ухилом. Старі ідеї і образи можуть отримати нове життя завдяки творчості. Якщо мова йде про кохання, важливо, щоб партнер поділяв ваш настрій. У разі розбіжності інтересів, зірки пропонують інший вихід: піти у віртуальний світ літератури, кіно або комп'ютерних ігор.

Стрілець

Для Стрільців цей день підвищеної сентиментальності й уразливості. Чим ви чутливіші, тим сильніше будете потребувати свого куточку навіть вдома. Сьогодні велика влада минулого, вас можуть заінтригувати сімейні секрети. Можлива сугестивність, залежність від дитячих спогадів і отриманого виховання. Відповідний момент для переосмислення домашньої атмосфери і укладу, прояву співчуття до близьких.

Козоріг

Козорогам сьогодні важливо бути в емоційній та духовній гармонії зі світом. Чим вона міцніша, тим більше співчуття зустрінуть ваші ідеї. Ви можете знайти підтвердження своїм старим думам, в яких вже не сподівалися зустріти однодумців. Не виключені містичні моменти. В спілкуванні з людьми виявиться важливим невербальний контакт. Створити потрібну атмосферу допоможе музика, але часом буде важливіша тиша.

Водолій

Сьогодні Водоліям не варто ігнорувати зв'язок матеріального світу і «тонких матерій». Незалежно від того, вірите ви в це чи ні, магічною силою будуть володіти деякі продукти, напої та прийоми обробки їжі. Небажано купувати і брати в подарунок речі, які були у вживанні, а також набувати їх в підозрілих місцях. Важливий не аскетизм, але помірність, готовність жити "по кишені".

Риби

Сьогодні Риби занурені у власний світ і часом схильні існувати у своїй «паралельній реальності». Риб-практиків може підвести звичка множити сутності — наприклад, плодити у своїй уяві надлишкові сценарії ймовірного майбутнього. Зірки застерігають від небезпеки опинитися в полоні застарілих стандартів. Йде процес перегляду і відсіву ідей, важливо не чіплятися за проміжні варіанти.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини