Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Гороскоп на 26 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

26-03-2020
Овен

Овнам сьогодні нелегко зберігати витримку. Справи вимагають максимальної віддачі, оскільки їх підсумок прямо впливає на кар'єру і репутацію. Поєднання імпульсивності, дратівливості і втоми загрожує травмою або грубою помилкою в самому кінці шляху. Може досягти піку конфлікт. Змусить нервувати дедлайн. Вечір дасть матеріальний стимул для завершення робіт, можливі несподівані неоднозначні знахідки.

Телець

Вдень Тельцям краще спостерігати за метушнею з боку. Не варто брати участь у вирішенні чужих проблем, якщо тільки ви не допомагаєте близьким або не завершуєте термінову справу. Вечір переключить увагу на власні плани. Поворот до нового може стати вимушеним — наприклад, нагадають про себе ваші нові потреби або зобов'язання. Можливо, вам доведеться взяти відповідальність або в чомусь себе обмежити.

Близнюки

До настання вечора Близнюки активно залучені у зовнішні справи. Можливий критичний момент у відносинах з друзями, в ході якої-небудь пригоди, експерименту, оновлення, у сфері, пов'язаній з бізнесом, спортом, технікою, електронікою або громадською діяльністю. Увечері варто заново оцінити поглядом стратега фінансову ситуацію: ціну прогресу, наявні резерви, ймовірні перспективи.

Рак

Ракам аж до вечора необхідна обачність. Збережеться ризик конфліктів з начальством, партнерами і конкурентами. Вас може підвести гарячковість, з якою ви переслідуєте свої цілі. Ввечері можливий сюрприз. З'являться обмеження там, де шлях представлявся вільним, у тому числі, економічно. Стануть жорсткіші умови в співтоваристві друзів, у сфері фінансування або отримання соціальних благ.

Лев

Поки не настав вечір, зірки радять Левам оперативніше вирішувати поточні технічні, моральні і юридичні проблеми. Криза на фінальній стадії шляху цілком переборна, якщо ви сповнені щирого ентузіазму. В кінці дня життя покаже нові рамки дружби і співробітництва. Поле професійного та фінансового прогресу відтепер буде обмежене. Може уточнити свої вимоги партнер або роботодавець.

Діва

Вранці та вдень Дівам доведеться вирішувати позапланові термінові завдання, впоратися з авралом, сплеском пристрастей або іншою проблемою. Доведеться проявити сміливість, ризикнути. Важливі плани краще відкласти до вечора. Не варто нервувати, якщо вас обмежують, запроваджують систему контролю або наказують вам обов'язкові поновлення: як тільки ви адаптуєтеся до нововведення, ситуація знову почне працювати на вас.

Терези

Терезам варто врахувати підвищену конфліктність обстановки, яка збережеться до вечора. Можлива агресія з боку партнера або конкурента (особливо, при поділі території і сфер впливу). В кінці дня зірки радять вам звернути увагу на системні обмеження, пов'язані з фінансовою стороною життя. Вони можуть торкнутися витрат на дітей і хобі, доходів від фрілансу або від здачі в оренду житла.

Скорпіон

Ранкові і денні години багато Скорпіонів проведуть у вимушеній суєті. Причиною може стати пошук або надання термінової допомоги. Можливо, вам доведеться оперативно закінчити стару справу або у швидкому темпі пристосуватися до нової обстановки. Вечір покаже, що домашні та професійні нововведення прийняли постійний характер, вони неминуче відіб'ються на вашому сімейному укладі й відносинах з людьми.

Стрілець

Стрільці готові аж до вечора займатися улюбленою справою. Якщо ви азартні і маєте намір зірвати куш, задачі підвищеної складності лише розохотять вас. Варто стежити за матеріальною частиною: є ризик перевитратити кошти, поломки устаткування. Якщо виникли перекоси фінансово-господарського характеру, вечір допоможе почати переоцінку норм і стандартів, переглянути звичний розклад, меню або бюджет.

Козоріг

Сьогодні для Козорогів небезпечний їх власний ентузіазм. Легко розлютитись, перевищити межу оборони і перейти в непотрібний наступ. Великий ризик домашніх і виробничих авралів, травм, сімейних і ділових сварок, технічних поломок, воєн за владу або територію. Увечері оцініть нові правила важливої для вас гри: вони заново регулюють вашу творчість, заробіток і частково моделюють особисті цінності.

Водолій

Водоліїв сьогодні можуть чекати пригоди в дорозі і ділові клопоти. Дрібні авантюри загрожують набрати масштаб, але обіцяють так само швидко закінчитися. Час для власних планів, для сім'ї і для стратегічної оцінки ситуації з'явиться лише до вечора. Настала «інша реальність», яка серйозно впливає на ваш спосіб життя. Нова професія змінить умови побуту, або новий побут підведе до зміни цілей і планів.

Риби

Сьогодні зірки закликають Риб до підвищеної обережності у денний час. У цей період збережуться ризики, легко зазнати збитків або залучитися до енергозатратного небезпечного конфлікту. Увечері регулювати ситуацію почнуть нові правила, які торкнуться вас лише частково. Варто вивчити їх, перш ніж відправлятися за покупками або претендувати на звичні задоволення: можуть змінитися умови або ціни.
Джерело статті: https://ukr.media/

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини