Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
З криками "Фашисти!" авіапасажири з з Пхукету вибили двері Бориспільського аеропорту і втекли від медиків та поліцейських

З криками "Фашисти!" авіапасажири з з Пхукету вибили двері Бориспільського аеропорту і втекли від медиків та поліцейських

29-03-2020
Закарпатський тележурналіст Віталій Глагола розмістив в своєму телеграм-каналі вельми неординарне відео з Міжнародного аеропорту "Бориспіль". Одягнені явно по-літньому пасажири літака з Таїланду, який щойно сів, прориваються через поліцейський кордон, не бажаючи проходити температурний скринінг і вже тим більше письмово погоджуватися на 14-денну обсервацію.

Як пояснив "Житомир-Онлайн" сам пан Глагола, відео 3 години тому передав київський таксист-передплатник його Телеграм-каналу, який зустрічав в Борисполі своїх клієнтів.

Судячи з інформації, що є на офіційному сайті аеропорту "Бориспіль", впродовж сьогоднішнього дня на Київщині не сів жоден з пасажирських авіалайнерів.

Останній рейс з Таїланду виконувався вчора: о 7.30 ранку з Пхукету справді прибув літак авіакомпанії Azur Air Ukraine. Житомиряни знають цього лоукостера як "Ютейр Україна", саме так компанія звалася до 2015 року.

Натовп новоприбулих пасажирів, із силою розштовхуючи медиків у захисних протичумних комбінезонах, виламує заблоковані з протилежного боку аеропортівські двері; хтось із чоловіків нестямно репетує: "Фашисти!".

Прибулі до місця інциденту поліцейські і національні гвардійці заспокоюють нервових туристів, але якось мляво, неохоче.

Завершується відео кадрами вдалого прориву пасажирів з будівлі терміналу B. Люди, нав'ючені тюками, валізами і сумками, біжать до платної автомобільної стоянці до заздалегідь замовлених ними автівок.

З 30 березня по 30 квітня острів Пхукет у Таїланді через епідемію коронавірусу закривається для туристів з-за кордону. Авіарейси з місцевого аеропорту виконуватимуться виключно до столичного аеропорту Банкгоку. Остров'ян, котрі залишаються в Пхукеті, обіцяють постачати продуктами і предметами першої необхідності за допомогою тайських транспортних літаків.

Наразі в Таїланді застрягли понад 17 тисяч російських туристів. Росавіація обіцяє поступово доставляти їх додому "вивізними" рейсами кількох російських авіакомпаній.

Не виключено, що з-поміж украй знервованих авіапасажирів прибулого до Борисполя рейсу були й громадяни РФ.

"Ось просто кожен нехай замислиться про це" лігво дебілів", - емоційно коментує інцидент сам Віталій Глагола. - Наші навіть на елементарне нездатні - повестися як цивілізовані люди! Одних створив Бог, а ці реально походять від мавпи...".
Джерело статті: Житомир-Онлайн

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини