Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
День буде напруженим: гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку

День буде напруженим: гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку

15-04-2020
Астрологи розповіли, що чекає всі знаки Зодіаку сьогодні, 15 квітня і попередили, для кого цей день може стати дуже напруженим.

Овен. Плани сьогодні доведеться змінити, а всі сили кинути на подолання труднощів. Не варто пускати проблеми на самоплив – потрібно взяти все під контроль і день закінчиться щасливо.

Телець. Сьогодні вдалий день, щоб налагодити своє особисте життя. Однак не варто вживати активних дій і приймати важливих рішень – обмежтеся плануванням і роздумами.

Близнюки. Щоб зберегти сьогодні внутрішню енергію, займіться спортом. В справах все буде складатися вдало, оскільки вийде поєднати й роботу, і сім'ю.

Рак. Постарайтеся правильно розподілити сьогодні час і розставити пріоритети. Так ви зможете не тільки втілити в реальність задумане, але і викроїти собі кілька додаткових годин для відпочинку.

Лев. Не намагайтеся сьогодні згорнути гори, особливо в стані апатії. Відсуньте всі важливі справи на пару годин і дайте організму відпочити.

Діва. День не підходить для того, щоб розв'язувати важливі проблеми, через те, що Дівам захочеться тепла, затишку і провести час з сім'єю. Не відмовляйтеся від своїх бажань, заодно і налагодите стосунки з дітьми та близькою людиною.

Ваги. День буде напружений і складний, можливі проблеми з бюрократією. Вам доведеться відстоювати свої права. Проте до вечора емоції вляжуться, і вечір пройде спокійно.

Скорпіон. Приділіть увагу своєму здоров'ю, бо є ризик підхопити застуду. Щоб підтримати організм, додайте в раціон вітаміни та добре відпочиньте.

Стрілець. Сьогодні приділіть час аналізу того, що вже зроблено і того, що належить зробити. Розставте пріоритети, запишіть план дій до кінця літа.

Козоріг. Девіз сьогодні – постійний рух. Придумайте собі важливі справи та слідуйте своїм планом і нехай карантин не заважає вам здійснити все задумане.

Водолій. Сприятливий період для добрих справ. Допоможіть близьким, подаруйте комусь усмішку. Однак не нав'язуйте свою допомогу, а увечері організуйте щось романтичне для близької людини.

Риби. Астрологи радять сконцентруватися на завданнях, які вимагають особистої відповідальності. Займіться своїми проблемами та постарайтеся не вв'язуватися у розв'язання проблем інших людей.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини