Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
НОВИЙ ЗАМГУБЕРНАТОРА ЖИТОМИРЩИНИ ВИРІШИВ «ПОМІНЯТИ БІЗНЕС» І СТАТИ ЧИНОВНИКОМ

НОВИЙ ЗАМГУБЕРНАТОРА ЖИТОМИРЩИНИ ВИРІШИВ «ПОМІНЯТИ БІЗНЕС» І СТАТИ ЧИНОВНИКОМ

06-08-2014
Новий заступник голови – керівник аппарату Житомирської ОДА «вирішив поміняти бізнес», тому прийшов працювати в державну адміністрацію.

Киянин, що володіє крупним бізнесом на Житомирщині, не має досвіду державної служби, однак знає «золоте правило»: «Треба жити там, де подобається, а працювати там, де можна заробити гроші». Однак, скільки конкретно можна заробити на посаді заступника губернатора, В’ячеслав Поліщук не знає. Адже навіть не поцікавився, яку йому платитимуть зарплату. Дивовижна безпечність як для бізнесмена, що очолює дві охоронні фірми, які обслуговують 82 об’єкти (переважно супермаркети) по всій Україні, а також є директором компанії дилера «Хюндай Електрік».

- То ви, йдучи на посаду, навіть не поцікавились про зарплату?!! – дивується представник громади, що прийшов на громадські обговорення щодо кандидатури на посаду заступника голови ОДА Вячеслава Поліщука 5 серпня.

Люди слухали кандидата на чиновницьке крісло і не йняли віри. Адже хіба може такий крупний бізнесмен мати за рік зарплату 38 300 гривень. А сааме таку суму, за словами В’ячеслава Поліщука, він вказав у декларації за минулий рік.

Як непоганий бізнесмен пан Поліщук відбувся. А от оратор він – нікудишній. І простий люд, представники громадських організацій раз по раз ловили його на обмовках по Фрейду. Зокрема, коли новоспечений керівник апарату ОДА сказав, що «вирішив поміняти бізнес», і що «працювати треба там, де можна заробити». І коли говорив про корупцію, з якою треба терміново боротися.

А ваше призначення, пане Поліщук, не є часом корупцією?! Саме так! Корупція чистої води. Повторення традицій часів Ющенка, коли до влади приходять любі друзі та побратими по бізнесу. Поліщук, як і губернатор Машковський займається автомобільним бізнесом. Машковський відверто каже, що Поліщук – його людина, і він пропонує цю «свою людину» на ключову посаду в області.

А що це за посада? Поліщук як заступник голови – керівник апарату ОДА куруватиме департамент промисловості, розвитку інфраструктури та туризму (зауважте, людина, що має автомобільний бізнес), департамент екології та природних ресурсів (бізнес Поліщука зосереджений у такій «зеленій зоні» як Коростишівський район зі своїми кар’єрами та іншими природними багатствами) та департамент цивільного захисту населення.

Каже Поліщук, що буде боротися з корупцією і ламати злочинну модель, яка була за часів минулої влади. Відверто каже, що люди, котрі організовували та брали участь у антимайданах та інших подіях з подачі влади «регіоналів» не мають морального та іншого права обіймати посади тепер. Але ж люди не дурні і вміють читати. А в біографії пана Поліщука написано чітко, що з 2008 по 2011 рік він навчався на заочному відділенні Національної академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління. Нагадаємо, що це було якраз при президентові Януковичу.

Варто нагадати, що й нинішній Президент Петро Порошенко при тому ж президентові Януковичу був міністром.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини