Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирські депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2015 рік

Житомирські депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2015 рік

23-03-2015
Область забезпечить співфінансування проекту «Облаштування та створення місць розміщення осіб, внутрішньо переміщених на територію Житомирської області». На цю мету буде спрямовано 2 млн 454 тис. грн.

3 млн. грн. коштів обласного бюджету передбачено на оздоровлення дітей пільгових категорій. Стільки ж (3 млн.) на придбання лікарських засобів за життєвими показами (куросурф, імуносупресори, новосевен, фактор згортання крові тощо).

5 млн. грн. бюджетних коштів передбачено на медикаменти для обласного онкологічного диспансеру. 100 тис. грн. – на поточний ремонт та обслуговування рентген-флюорографічного обладнання Лугинської центральної районної лікарні. 500 тис. грн. – на придбання реактивів для лабораторного блоку обласного перинатального центру. 560 тис. грн. – на придбання тест-систем для обласного центру крові. 391 тис. грн. – на придбання тест-систем для обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом. 1 млн. 400 тис. грн. – на придбання апаратів штучної вентиляції легень для новонароджених для обласної дитячої лікарні. 30 млн. грн. спрямовано на придбання обласного комунального магнітно-резонансного томографа.

Обласна рада передбачила 1 млн. грн. на матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам (сім'ям військовослужбовців, які загинули в АТО). 500 тис. грн – для матеріально-технічного забезпечення частин ЗСУ, 300 тис. грн – на придбання паливно-мастильних матеріалів для Управління СБУ в області, 200 тис. грн – на закупівлю послуг на перевезення гуманітарної допомоги та особового складу в зону АТО.

Змінами до бюджету передбачене фінансування заходів Комплексної програми профілактики злочинності в області на 2011-2015 роки та Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки.

Відповідно до рішення обласної ради, у цьому році заплановані роботи із водовідведення та водопониження спальних корпусів, а також капітальний ремонт харчоблоку комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко».

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини