Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція
    У Житомирі проходить позачергове засідання виконкому Житомирської міськради. Онлайн трансляція

    Онлайн-трансляція позачергового засідання виконавчого комітету...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

  • У Житомирі знайшли загублений телефон
    У Житомирі знайшли загублений телефон

    Телефон знаходиться в охоронця житомирського...

Новини
Житомирщина завершила роботи з будівництва фортифікацій

Житомирщина завершила роботи з будівництва фортифікацій

16-07-2015
15 липня 2015 року, у встановлені терміни, область виконала роботи з будівництва фортифікаційних споруд у повному обсязі, відповідно до проектно-кошторисної документації, повідомляють в ОДА.

Під час селекторної наради з підведення підсумків будівництва фортифікацій Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив: «Серед облдержадміністрацій, які виконують повністю план із будівництва фортифікаційних споруд і до них жодних питань немає – Житомирська, Вінницька, Тернопільська та Рівненська ОДА. Інші ж мають посилити темпи і якість виконання робіт».

Так, уздовж лінії оборони в Луганській та Донецькій областях, а також на полігоні Житомирщина побудувала 5 вогнево-опорних пунктів.

На будівництво особисто неодноразово виїжджав голова облдержадміністрації Сергій Машковський та його заступники. Бригади будівельників працювали у посиленому режимі, аби вчасно підготувати для військовослужбовців та військової техніки надійні укріплення і тил.

«Від цих споруд залежатиме здоров’я і життя наших військових, а також їх бойова підготовка. Тому ми робили все, аби зведення фортифікацій відбувалося не просто оперативно, а й якісно – у відповідності з усіма вимогами», – сказав голова облдержадміністрації Сергій Машковський, який на початку робочого тижня повернувся зі сходу держави.

Вже станом на 12 липня Житомирщина виконала поставлені завдання та підписала проміжні акти готовності об’єктів. Упродовж останніх трьох днів проводилися додаткові роботи з облаштування першої лінії окопів деревиною та геотекстилем.

Керівник області розповів про додатковий захист фортифікацій, що забезпечила Житомирщина: «Три опорні пункти облаштовано деревиною – 2369 м/п та один на 912 м/п – геотекстилем. Крім того, ми провели захист вогневих споруд за допомогою противокомулятивних сіток та габіонів».

Нагадаємо, оскільки завдання з будівництва укріплень є надважливим, адже від нього залежатиме територіальна цілісність держави, персональну відповідальність за темпи і якість робіт покладено на голів облдержадміністрацій.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини