Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У «Центральну районну лікарню» Житомирської районної ради обрано головного лікаря. ВІДЕО

У «Центральну районну лікарню» Житомирської районної ради обрано головного лікаря. ВІДЕО

29-07-2016
Майже кожна сесія міської, районної чи то обласної ради, серед переліку питань винесених на розгляд депутатського корпусу, має схожі теми. Мова йде про призначення керівників різних організацій, установ, підприємств тощо. Ось і сьогодні, 29 липня, на сесії Житомирської районної ради відбувся розгляд питання про «Про призначення головного лікаря КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради. Так, від початку оголошення конкурсу, своє бажання поборотися за крісло головного лікаря, виявили 5 кандидатів, 3 з яких невдовзі написали заяви про відмову від подальшої участі. Тому, на пленарне засідання, було винесено 2 кандидатури: в.о. головного лікаря КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради Валерій Шуляк та депутат Житомирської обласної ради, головний лікар Центральної районної лікарні Пулинської (до перейменування Червоноармійської) районної ради Тарас Собко. Та вже на початку сесії, не очікувано, Тарас Дмитрович також відмовився від подальшої боротьби за посаду.

Тарас Собко, депутат Житомирської обласної ради
: «Шановні депутати, шановні гості. Надзвичайно було приємно мені кілька днів поспілкуватися з вашою житомирською громадою, дати можливість вам послухати мої пропозиції щодо покращення медичної допомоги. Але для себе я прийняв рішення: громада все таки бачить своїм керівником пана Шуляка. Я знімаю свою кандидатуру».



Що на ж справді змусило депутата обласної ради спочатку виявити бажання залишити Пулинський район на користь Житомирського, а потім все ж відмовитися від перспективи стати головним лікарем Житомирської районної лікарні – не відомо, адже від будь-яких коментарів Тарас Дмитрович, на жаль, відмовився. У свою чергу, Валерій Шуляк, який залишився єдиним претендентом, у своєму виступі розповів присутнім про свої першочергові плани щодо подальшої роботи.

Валерій Шуляк, в.о. головного лікаря КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради: «Першочерговими кроками будуть зміни у відношенні медичних працівників до пацієнтів. Поки що, у нас склалося так, що медицина залишається одною із останніх не реформованих секторів діяльності. Ми закриті для вас, ви не розумієте, що робимо ми, а ми – медичні працівники, у свою чергу, в деяких випадках цим зловживаємо. І я бачу своє завдання у тому, що б змінити ставлення медичних працівників до пацієнтів. Це, звісно, потребує реалізації багатьох кроків, таких як зміна окремих працівників, так і впровадження інших методів організації надання медичної допомоги , впровадження інших технологій. Я сподіваюся, що нам вдасться це зробити».
За кандидатуру Валерія Шуляка депутати проголосували одноголосно.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини