Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Новообрані голови ОТГ: де живуть, на чому їздять, скільки заробляють

Новообрані голови ОТГ: де живуть, на чому їздять, скільки заробляють

09-11-2017
ЦВК оприлюднила результати виборів на Житомирщині.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до об’єднаних територіальних громад, які відбулися 29 жовтня. Ми вирішили поцікавитися, з якими статками на ці посади прийшли новообрані голови. Почали з приміських Глибочицької та Оліївської громад.

«Старожил» на посаді голови Оліївської сільської ради Михайло Скок здивував усіх. Його результат по самій Оліївці та прилеглих населених пунктах Житомирського району, які входили до однойменної сільської ради, був прогнозованим. Однак, на подив усіх, 62-річний Скок, який 16 років пробув головою Оліївської сільради, отримав перевагу і у Черняхівському районі.

Скок має будинок площею 133 кв метри у Оліївці та разом із дружиною 8 земельних ділянок. Загальна площа землі, яка перебуває у власності подружжя, становить майже 9 га.

Понад 4 га із них родина новообраний голова Оліївської ОТГ має у Новограді-Волинському. Пересувається Михайло Скок «Волгою» 1990 року випуску.

Його заробітки за 2016 рік становили 136 тис. 406 грн. Окрім зарплати та пенсії, він отримав додатково 5 тис. 298 грн від надання майна в оренду. Його дружина Ганна протягом минулого року отримала 15 тис. 808 грн пенсії. Крім того, голова Оліївської ОТГ має 4 тис. доларів готівки.

Лідер перегонів за крісло голови Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський обирався головою однойменної сільської ради тричі. Не дивлячись на свій не настільки поважний, у порівнянні із своїм оліївським колегою, вік. У вересні Сокальському виповнилося 44 роки.

Власного житла Сергій Сокальський із дружиною та двома дітьми не мають. Проживають у будинку 139,1 кв метрів у Житомирі. Не має він і землі. У декларації вказані лише 506 кв. метрів під будинком у обласному центрі, який винаймає його родина. Автомобіля у власності сім’ї Сокальських немає.

Протягом 2016 року Сергій Сокальський заробив на посаді сільського голови 147 тис. 753 грн, ще на 745 грн його преміювала Житомирська обласна рада.

Його дружина, Людмила, на 50 тис. грн продала нерухомість. Готівка, яку задекларував новообраний голова Глибочицької ОТГ, склала 5 тис. 100 доларів США.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини