Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Десять приміщень в Житомирі та одне в Бердичеві збираються здати в оренду з орендною платою 1 гривня на рік.

Десять приміщень в Житомирі та одне в Бердичеві збираються здати в оренду з орендною платою 1 гривня на рік.

23-11-2017
Відповідний проект рішення сесії 21 листопада опублікований на сайті Житомирської обласної ради.

Хочуть встановити орендну плату у розмірі 1 грн на 2017-2018 роки:

1. Громадській організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області» за користування приміщенням загальною площею 40,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25.

2. Житомирській обласній громадській організації «Милосердя» за користування приміщенням загальною площею 26,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

3. Загальноосвітній україно-італійській школі «Всесвіт» І-ІІ-ІІІ ступенів, яка заснована на власності Житомирського обласного благодійного фонду «АРКА», за користування нерухомим майном загальною площею 3880,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Корабельна, 10.

Орендну плату в розмірі 1 грн на 2018 рік хочуть встановити:

1. Житомирській обласній громадській організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» за користування приміщенням загальною площею 19,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2. Житомирському міському благодійному фонду «Всесвіт за майбутнє» за користування приміщенням загальною площею 17,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

3. Громадській організації «Авенір» за користування приміщенням загальною площею 19,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

4. Молодіжній громадській організації «АРТ-Село» за користування приміщенням загальною площею 53,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

5. Комунальному підприємству «Облархпроект» Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальною площею 139,27 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

6. Комунальному підприємству «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 12,71 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 28.

7. Громадській організації «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області» за користування приміщенням загальною площею 18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

8. Релігійній організації «Релігійна громада (парафія) Великомученика і цілителя Пантелеймона м. Бердичів Бердичівський район Житомирська область Житомирська єпархія Українська Православна Церква Київський Патріархат» за користування приміщенням загальною площею 38,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласний госпіталь для ветеранів війни» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 52.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини