Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Коростенський «Фронт Змін» вимагає від Президента України припинити політичні переслідування

Коростенський «Фронт Змін» вимагає від Президента України припинити політичні переслідування

24-10-2011
Депутатом Коростенської міської ради від «Фронту Змін» Сергієм Дмитруком було зареєстровано в раді проект Звернення до Президента України щодо політичної ситуації в державі та ситуації, що склалася з підписанням Угоди про асоціацію з Європейським Союзом та запропоновано включити його до порядку денного сесії Коростенської міської ради, що відбулася 20 жовтня 2011 року. Але провладною більшістю - 50% депутатів міської ради від Партії Регіонів та міським головою, дана пропозиція не була підтримана. Міський голова мотивував позицію тим, що «це питання є політичним і не стосується громади міста».

«Провладна більшість депутатів на чолі з міським головою діє за подвійними стандартами. Адже, коли приймалося до розгляду рішення про скасування Указів Президента України щодо присвоєння Героїв України Шухевичу та Бандері, воно не було політичним і стосувалося кожного громадянина міста Коростеня. А, коли ми ставимо питання про загрозу не підписання Угоди з ЄС - питання стає політичним. Хоча, від того чи зможемо ми та наші діти в майбутньому вільно пересуватися Європейським Союзом, працювати та навчатися в країнах Європи, по-справжньому залежить наше майбутнє і це стосується кожного коростенця. Нерозгляд таких питань свідчить тільки про одне: небажання провладної більшості депутатів міської ради перейматися проблемами та побажаннями жителів міста», - сказав, звертаючись до депутатського корпусу Сергій Дмитрук.

За словами Серігія Дмитрука, у зверненні до президента, зокрема, йшлося про вимогу до влади виконати єдину умову європейців – припинити переслідування політичної опозиції, декриміналізувавши 365 статтю Кримінального кодексу України, що дасть змогу Юлії Тимошенко брати участь у наступних парламентських виборах.

«Угода про асоціацію – це можливість для громадян України реалізувати себе в України та в Європі. Крім того, зарубіжні інвестиції активізують економічне життя держави, зокрема й нашого регіону. На жаль, сьогодні депутати міської ради, як і вище керівництво держави, ставить політичні переслідування, власні амбіції та політичні інтереси вище потреб народу України. Депутати Коростенської міської ради від «Фронту Змін» та ВО «Батьківщина» вирішили направити відповідне Звернення до Президента України Віктора Януковича і до цього Звернення можуть долучитися всі бажаючі депутати Коростенської міської ради, яким не байдуже майбутнє України і хто розуміє важливість євроінтеграції», - підсумував сказане Сергій Дмитрук.

Прес-служба Житомирської
обласної організації "Фронт Змін"

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини