Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Кампанія "Помста за розкол країни" оголошує мобілізацію добровольців для поїздки на округ Литвина

08-08-2012
Кампанія "Помста за розкол країни" оголошує мобілізацію добровольців для поїздки на округ Литвина.

Про це йдеться у поширеному ними у засобах масової інформації прес-релізі:

У зв'язку з підписанням Головою Верховної Ради законопроекту "Про засади державної мовної політики", який фактично вводить другу державну мову на половині території України та загрожує розколом українському суспільству, активісти кампанії планують масштабну поїздку до округу Володимира Литвина для підготовки розгортання тривалої системної агітаційної кампанії з метою поховати надії спікера отримати мандат народного депутата на парламентських виборах 2012 року.

Активісти кампанії "Помста за розкол країни" вже побували одного разу – 18 червня – в 65-му виборчому окрузі (в т.ч. й у рідному селі В. Литвина) після того, як 5 червня Голова парламенту посприяв своїми діями прийняттю законопроекту Ківалова-Колесніченка у першому читанні. Група громадських активістів успішно здійснила рейд на його рідний округ, щоб повідомити майбутніх виборців, чому не можна голосувати за цю особу. Чимало людей з цікавістю вивчали листівки та сприймали наведені там аргументи, які зараз лише підсилились після того, як В. Литвин, пообіцявши, що ніколи не підпише прийнятий у такий свавільний спосіб законопроект, цинічно порушив свою обіцянку.

Допоки у Литвина вистачало політичної волі не ставати співучасником злочину вдруге, "Помста за розкол країни" чемно оминала його округ, сподіваючись, що політик дотримається своєї обіцянки не підписувати прийнятий з кричущими порушеннями Регламенту Верховної Ради законопроект і поставить національні інтереси вище особистих. Проте бажання залишитись в добрих стосунках з владою, вочевидь підкріплені компромісами на виборчих округах та у партійному списку Партії регіонів (троє депутатів з Народної партії потрапляють у його прохідну частину), знову підштовхнуло Литвина до зради.

Тепер активісти кампанії з усієї України, чисельність яких зростає кожен день, зроблять однією з головних своїх мішеней виборчі плани Володимира Литвина. В окрузі не залишиться нікого, кому не буде роз'яснено, чому не можна голосувати за нинішнього Голову Верховної Ради, чому зрадники національних інтересів і розкольники не мають більше ніколи бути народними депутатами, тим паче – спікерами парламенту.

Ми закликаємо всіх, кого хвилює майбутнє України, долучитись до походу на Житомирщину на виборчий округ Литвина. Це може бути особиста участь у розповсюдженні інформаційних листівок, фінансова допомога на поїздки та друк листівок, допомога в друці листівок (навіть невеликими накладами від 100 шт.) – ми повинні покарати зрадника за завдану Україні шкоду, аби нікому не кортіло брати з нього приклад.

Про дату й деталі поїздки буде повідомлено пізніше, оскільки це залежить від того, наскільки швидко і якісно можна буде її підготувати, скільки зголоситься людей, скільки буде зібрано коштів тощо.

P.S. Якщо ж Литвин сподівається отримати мандат завдяки сентиментам своїх земляків та тривалому "пригодовуванню" округу, то нехай подивіться на приклад свого першого заступника Адама Мартинюка, який за словами Литвина його "здав". Після кількаразових заходів "Помсти за розкол країни" у селах та містечках виборчого округу N23, Адам Мартинюк не ризикнув висунути там свою кандидатуру та втік від невдоволення волинського виборця до виборчого списку Комуністичної партії. Литвин не може зробити навіть цього через вкрай низький рейтинг його Народної партії, яка не має можливості пройти 5-тивідсотковий виборчий бар'єр.

Метою кампанії "Помста за розкол країни" є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою "покращення життя вже сьогодні".

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію чи поїздку до округу В. Литвина можна через:

* Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

* Яндекс-гроші: 410011485041060

* PayPal: Oksana24@live.com

Контактні телефони – 063-4529709, 097-8046589, 066-7266387
Автор статті: Андрій Парубій

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини