Свіжі новини
ГоловнаБез категоріїУ Житомирі раніше судимий педофіл намагався зґвалтувати 10-річну школярку

У Житомирі раніше судимий педофіл намагався зґвалтувати 10-річну школярку

У Житомирі 55-річний чоловік заманив 10-річну школярку до кімнати готелю, пообіцявши пригостити її солодощами. Через деякий час покоївка почула з номеру дитячий крик. Жінка відчула щось недобре, а тому без вагань кинулася стукати у двері. Коли пожилець відчинив, дівчинка плакала і трусилася від страху. Тим часом кривдник втік, але його затримали патрульні. Як з’ясувалося він уже притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітніх.

Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Поважний чоловік у пальто та діловому костюмі зустрів школярку у сквері і попросив показати йому дорогу до готелю. Коли підійшли до приміщення, що на вулиці Кафедральній 5-а, запропонував дитині піднятися разом із ним в номер, бо хоче пригостити її цукерками.

Дорослий чоловік із дівчинкою не викликав жодної підозри у чергової. У готелі орендують приміщення танцювальна школа та дитячі гуртки, а тому і дітей, і дорослих там вистачає. Він завів дитину на п’ятий поверх у свою кімнату. Спокій покоївки обірвав дитячий крик.

«Дєвочка кричить не прикращає і він щось до неї тоже начав кричать. Потом він відкрив. Матами, вот, я їй купив тортік, а вона не хоче їсти», – пригадує покоївка Єлизавета Гусєва.

Покоївка розповідає, що дитину аж трясло від страху. Через таку реакцію дівчинки вона зрозуміла, що дорослий чоловік домагався її. Згодом це підтвердила і сама школярка.

Єлизавета Гусєва додає: «Ну що відбувається? Мужчина взрослий і дитина в комнаті. Що можна було подумать? Вона вже плакала і дуже трусило її. Ручки трусилися. Сильно вона перелякалася. І тут в той момент, як вона зайшла в 501 комнату, начала мама її дзвонить. Вона не могла ні слова сказать мамі».

«Я не бачила, щоб маленьку дитину так трясло і щоб такий у неї був шок», – каже свідок Ольга Косак.

Поки 10-річну школярку заспокоювали та викликали поліцію, чоловік утік. Через 2 години його таки затримали.

Прес-секретар Управління патрульної поліції м.Житомира Діна Корчевна розповіла журналістам: «Була встановлена приблизна адреса його проживання та мобільний телефон. Через дві години часу, патрулюючи місто, патрульні помітили незнайомого чоловіка, який підходив відповідно за орієнтуванням».

Тим часом у готелі інцидентом приголомшені. Там кажуть, що чоловік підозри не викликав. Він винайняв номер на 2 доби.

«Він зареєстрований у Дніпропетровську. Пристойно вдягнений. Я б ніколи в житті не звернув би уваги», – наголошує директор навчально-методичного центру Федерації профспілок Олександр Ступак.

За дівчинкою одразу приїхали батьки, які й забрали її з готелю. З дитиною працюють психологи. Поліція проводить розслідування. За розбещення неповнолітньої її кривдник може уже вдруге потрапити на грати на 3 роки.

Провівши власне розслідування, газеті «Субота» вдалося знайти інформацію про чоловіка, який спокусився на 10-річну дитину. Педофілом із досвідом виявився Фрейнкельштенй Рома Абрам-Лейба 1961 року народження. На початку 2000 років він організував у Житомирі дитячу порностудію. Має судимість. Буває у Житомирі, Дніпрі та Харкові.

Останні кілька днів у Житомирі поширюються чутки, що поліція відпустила педофіла. Подейкують, що правоохоронці навіть купили йому квиток на маршрутку, посадили у транспорт і відправили додому. Відпустити цього збоченця, означає розв’язати йому руки, закриваючи очі на морально й психологічно покалічених дітей. Невідомо, скільки ще дівчаток можуть стати його жертвами.

Газета «Субота» сподівається, що інформація, яка зараз лякає житомирян, виявиться неправдивою.


Фото людини, яка за описом схожа на педофіла


Кімната, в яку заманив школярку 55-річний збоченець

Покоївка Єлизавета Гусєва про дівчинку: «Вона вже плакала і дуже трусило її»

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img