Свіжі новини
ГоловнаАфішаУ Новограді-Волинському працює кондфабрика «Жако», яка щомісяця виготовляє 250 тонн солодощів

У Новограді-Волинському працює кондфабрика «Жако», яка щомісяця виготовляє 250 тонн солодощів

У Новограді-Волинському працює кондитерська фабрика «Жако» (ТОВ «Нові ласощі – Житомир»), яка спеціалізується на виготовленні зефіру та пташиного молока. Таких підприємств в Україні лише два, а саме у Житомирській області та у місті Києві.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Новоград-Волинської міської ради.

На підприємстві встановлено високотехнологічне обладнання, на якому працює 260 працівників. Загальний обсяг виробництва продукції становить 250 т в місяць. Окрім України, продукція «Жако» представлена більш ніж у 8 країнах світу.

Довідково.

Продукція підприємства ТОВ «Нові ласощі – Житомир» вирізняється оригінальним смаком, високою і стабільною якістю, що забезпечується використанням натуральних та екологічно чистих складників.

Зефір містить пектин, головний корисний ефект якого складається у стабілізації обміну речовин. Він здатен знижувати вміст поганого холестерину в організмі, поліпшувати перистальтику кишківника і периферичний кровообіг.

Ще одним корисним компонентом зефіру є агар. Ця речовина є витяжкою з морських водоростей і має безліч цікавих лікувальних і профілактичних якостей.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img