Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Житомирські розшуківці викрили онлайн-продавця чужих автомобілів

Житомирські розшуківці викрили онлайн-продавця чужих автомобілів

21-01-2019
Оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу встановили молодика, який розробив схему незаконного заволодіння автомобілями.

Чоловік продавав через Інтернет-мережу чужі транспортні засоби без документів, але по заниженим цінам, що і гарантувало ефективність оборудки. Нині за таку «діяльність» йому загрожує до 5 років ув’язнення.

На початку січня до поліції звернулись двоє житомирян із заявами про викрадення їх авто з неохоронюваних стоянок у дворах багатоповерхівок. У першому випадку йшлося про автомобіль «Славута», у другому – про «Skoda Super B». Події відбулись, хоч у різні дні, але в одному районі міста і в приблизно один і той же денний час.

- Крім того, опитавши заявників, ми встановили ще певні схожі обставини для обох ситуацій. Наприклад, автомобілями уже тривалий час майже не користувались, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Також ми встановили, що транспортні засоби вивозили з місць стоянок евакуаторами.

Зібравши ці та інші відомості про події, розшуківці розпочали їх перевірку. Відтак у результаті проведених заходів їм вдалося вийти на 24-річного жителя селища Черняхова, який продавав через відомі онлайн-ресурси автомобілі без документів та ключів. Наявність відразу кількох таких пропозицій змусили поліцейських уважніше придивитись до діяльності парубка.

- Чоловік пропонував придбати автомобіль за явно заниженою ціною. Пояснював це просто – втратив на нього документи та ключі, а тому потенційним покупцям пропонував приїздити відразу з евакуатором, - продовжує Михайло Сорока. – Нині ми зібрали докази причетності підозрюваного до незаконного заволодіння двома автомобілями, але перевірка його «діяльності» триває.

Один із проданих таким чином автомобілів поліцейські відшукали та вилучили у селі Вінницької області.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

На головну сторінку

«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Новини