Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Юрій Павленко: ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ докладе максимум зусиль, щоб повернути українцям Мирну, Соборну і Успішну країну

Юрій Павленко: ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ докладе максимум зусиль, щоб повернути українцям Мирну, Соборну і Успішну країну

22-01-2019
На цьому наголосив народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Павленко з нагоди відзначення Дня Соборності України, свята, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки УкраїнськоїНародної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбувся в 1919 році.

Політик зазначив, що рівно сто років тому в КиєвібулопроголошеноісторичнийАкт про возз'єднанняУкраїни. Також у цей день ми згадуємо іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше - прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки.

«Нині, вже в новихісторичнихумовах, ми повиннізновупідтвердити наше прагнення до миру в Україні та єдностібагатонаціональногоукраїнського народу. Наше головне бажання – побудувати сучасну, процвітаючу, вільну та демократичну українську державу. Країну, яка буде справді самостійною та незалежною», - наголосив Юрій Павленко.

Народний депутат заявив, що головною перепоною на шляху реалізації цих прагнень українського народу є політика нинішньої влади. Відмовившись від історичної спадщини, відступивши від окремих принципів і положень Декларації про державний суверенітет, діюче українське керівництво обрало шлях конфліктів і конфронтації.

«Всі п'ять років свого правління чинна влада провокувала поглиблення протиріч в українському суспільстві. Штучно розпалювала ворожнечу між культурними, історичними, релігійними осередками. У результаті такого правління була зруйнована національна економіка та система соціального забезпечення. Український народ опинився на межі зубожіння, його позбавили роботи. Заради елементарних засобів для виживання люди змушенні шукати заробітки по всьому світу, але не на рідній землі. Однак попри всі біди, українці завжди з честю проходили через складні випробування. Ми віримо, що і цей важкий період в житті нашої країни буде також подолано», - зазначив Юрій Павленко.

Народний депутат підкреслив, що незабаром у нас з'явитися історичний шанс змінити цей згубний для нашої держави курс. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ докладе максимум зусиль, щоб повернути українцям Мирну, Соборну і Успішну країну, де людям буде забезпечено гідний рівень життя.

«Зараз ми повинні об'єднати зусилля на президентських та парламентських виборах і перемогти нинішню «партію війни і злодіїв». Ми впевнені, що разом здатні вивести Україну на шлях миру – шлях, в якому немає місця екстремізму, протистоянню і війні. Дорогі друзі, я вітаю Вас з Днем Соборності України, святом, яке має для нас усіх велике політичне та історичне значення. Міцного здоров’я, добробуту, миру і злагоди нам усім. Разом ми здолаємо всі негаразди таскажемо «Так» - національнійєдності», - резюмував Юрій Павленко.

Юрій Павленко: ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ докладе максимум зусиль, щоб повернути українцям Мирну, Соборну і Успішну країну

На головну сторінку

«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Новини