Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомиряни у складі збірної команди НУОУ ім. Івана Черняховського виграли X Міжнародну спартакіаду "Офіцерські старти"

Житомиряни у складі збірної команди НУОУ ім. Івана Черняховського виграли X Міжнародну спартакіаду "Офіцерські старти"

12-02-2019
У Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулась X Міжнародна спартакіада «Офіцерські старти».

Цього року вона включала в себе 6 видів змагань: з футзалу, плавання, кульової стрільби з ПМ, настільного тенісу, шахів та з нововведеного виду бадмінтону, - про це повідомляють на сайті Futsal.zt.

У спартакіаді взяли участь команди від Генерального штабу ЗС України, Військово-Морських Сил, Сухопутних військ, Повітряних Сил, Сил спеціальних операцій, Національної академії Служби безпеки України та господарів турніру - НУОУ ім. Івана Черняховського. Окрім українських військовослужбовців до турніру долучилися й представники різних країн світу, а саме: збірні команди збройних сил Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Сполучених Штатів Америки, Республіки Польщі.

Вперше свою команду цього року представили на спартакіаді збройні сили Канади.
Під час спортивних баталій учасники продемонстрували жагу до перемоги та високу професійну майстерність. Приємно, що на усіх без виключення спортивних майданчиках панувала дружня атмосфера, а учасники, які були суперниками у турнірах, стали добрими друзями та товаришами. Спорт й цього разу об’єднав усіх його шанувальників, незалежно від віку та національності. Учасників та переможців у кожному виді змагань було нагороджено пам’ятними призами, грамотами та кубками.

За підсумками турніру третє загальнокомандне місце у Х Міжнародній спартакіаді «Офіцерські старти» виборола збірна команда Національної академії Служби безпеки України, друге загальнокомандне місце посіла збірна команда Повітряних Сил Збройних Сил України, а переможцем змагань вже вкотре стала збірна команда НУОУ ім. Івана Черняховського. Примітно, що у складі футзальної команди-тріумфатора виступали житомиряни В'ячеслав Томашевський та Василь Білошицький, у команді Генерального штабу ЗСУ грав житомирянин Сергій Верещак, а допомогу в організації футзальних матчів надала Асоціація футзалу Житомирської області.

Привітати та нагородити військових спортсменів завітали поважні гості, зокрема: екс-гравець Національної збірної України Сергій Нагорняк, радник президента Федерації футболу України Валентин Латипов, голова Комітету аматорського та масового футзалу Асоціації футзалу України, голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран, президент Федерації бадмінтону м. Київ Елізбар Сарія та ректор Національної академії служби безпеки України полковник Сергій Кудінов.

Важливим аспектом цих змагань стала підтримка українських моряків, яких незаконно захопили 25 листопада 2018 року війська Російської Федерації та підполковника Андрія Яцуна, старшого викладача кафедри фізичного виховання Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, який неодноразово брав участь у змаганнях «Офіцерські старти», але в якого діагностували рак легенів.

Прес-служба Національного університету оборони України


На головну сторінку

«    Лютий 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Новини