Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Жінку, яка випала з вікна пансіонату для літніх людей у Бердичеві, влаштували до закладу обманом. ВІДЕО

Жінку, яка випала з вікна пансіонату для літніх людей у Бердичеві, влаштували до закладу обманом. ВІДЕО

24-03-2019
У Бердичеві Житомирської області у пансіонаті для літніх людей на смерть розбилася пенсіонерка. Про подробиці події та причини фатального випадку розповідають журналісти «Надзвичайних новин» на каналі ICTV.

Жінку, яка випала з вікна пансіонату для літніх людей у Бердичеві, влаштували до закладу обманом. ВІДЕО


Жінку знайшли під ранок на асфальті у калюжі власної крові. А на 5-му поверсі, де вона мешкала лише кілька днів – відчинене настіж вікно. Трагедія сталася у Бердичівському пансіонаті для літніх людей. Там на смерть розбилася 58-річна пенсіонерка і рахунки з життям вона начебто звела з власної волі. Принаймні така основна версія поліції. Журналісти побували у закладі, який став останнім прихистком для майже двох сотень знедолених чоловіків та жінок.

На жіноче тіло у калюжі крові натрапив сторож, коли під ранок обходив територію пансіонату. Тутешні мешканці саме спали, коли почули дивний звук. Співробітники одразу впізнали нову підопічну. Їй викликали «швидку», але жінка була вже мертва. Відчинене вікно у коридорі на 5-му поверсі свідчило: саме звідти випала нещасна, чи може хтось її викинув.

Загиблій Валентині Миколаївні було 58 років, у пансіонаті вона оселилася два тижні тому, її привезла сюди рідна дочка, яка постійно проживає в Німеччині. Жінка інвалід і доглядати за нею не було кому, тому дочка влаштувала хвору маму до пансіонату.

Після поселення жінка була на карантині, а за два дні до трагедії її переселили до окремої платної кімнати. Тут чисто, затишно, навіть, є балкон. Невже адекватна жіночка ні з того, ні з сього вкоротила собі віку? Місцеві дивуються, адже живеться їм тут добре.



Нещодавно жінка пережила інсульт, а ще, як виявилось, мала проблеми із психікою і пройшла черговий курс лікування. Вже після трагедії відкрився ще один факт: до притулку для літніх людей дочка влаштувала матір обманом. Схоже, жінка не розуміла, що її залишають тут назавжди.

«Дочка говорила матері, що вона лягає на тимчасове лікування, а не поселяється до пансіонату на постійне проживання. І жінка розповідала, що тут, щоб пролікуватися. Але на момент поселення лікар їй розповів, куди вона приїхала та де вона тепер буде жити», - розповів директор Бердичівського геріатричного пансіонату Віталій Верцинський.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про вбивство, але з особливою позначкою.

«На тілі жінки під час огляду було виявлено тілесні ушкодження, характерні для падіння з висоти. На думку слідства, мало місце саме самогубство», - розповів заступник керівника слідчого відділення поліції Бердичева Олег Димченко.

Закривати справу слідчі все ж не поспішають, призначили ряд експертиз, опитують родичів, персонал і мешканців пансіонату, адже загиблу могли, як виштовхнути з вікна, так і довести до самогубства.

Джерело статті: zhitomir.info

На головну сторінку

«    Березень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини